Demi

Robin ja suurien yllätysten syksy

Robin ja suurien yllätysten syksy
Demi tapasi: Robinin elämään kuuluu juuri nyt lukiostressiä, päiväkirjakamera ja Justin Timberlaken fiilistelyä.
Julkaistu: 6.8.2014

Lukio jännittää

Robin aloittaa pian lukion kotikaupungissaan Turussa. Hän palaa pulpettiin hyvillä mielin ja fiilistelee sitä, ettei ole enää oppilas vaan opiskelija.

- Se kyllä vähän jännittää, miten saan koulun ja musiikin soviteltua yhteen niin, että molemmille jää aikaan.

Urakiireiden vuoksi Robin aikoo käydä lukion neljässä vuodessa.

Uusi levy tekee kunniaa Justin Timberlakelle

Robinin viides levy ilmestyy 26. syyskuuta. Sen suunnittelu alkoi keväällä melkein heti sen jälkeen, kun Boombox-albumi tuli kauppoihin. Kappaleita syntyi monta päivässä niin sanotuilla biisileireillä.

Robin kertoo, että uudella levyllä hän on vaikuttanut entistä enemmän erityisesti sanoituksiin. Hän on myös jatkanut Skype-laulutunteja opettajansa kanssa. Luvassa on "uusia puolia" laulajasta.

– Lauluun on panostettu ihan eri tavalla kuin ennen. Olemme käyttäneet levyllä esimerkiksi hienoja stemmoja, jotka ovat samantapaisia kuin Justin Timberlakella.

Päiväkirjakamera tallentaa tunnot

Robin kuvaa parhaillaan elämästään 10-osaista dokumenttisarjaa Robin - Just nyt, jonka ensimmäinen jakso julkaistaan MTV Katsomossa 28. elokuuta. Laulaja kertoo, että sarja menee syvemmälle hänen tuntoihinsa kuin dokumenttielokuva Robin vuodelta 2012. Sarjassa Robin tilittää ajatuksiaan päiväkirjakameralle Iholla-sarjan tapaan.

– Avaudun muun muassa siitä, jos jokin ärsyttää minua keikalla. Hiljattain harmitti esimerkiksi se, että toinen henkselini irtosi kesken keikan. Kerron kameralle oikeastaan aivan kaiken.

Dokumenttisarjan trailerilla Robin nähdään esimerkiksi juoksumatolla, jäätelöostoksilla ja heittämässä voltteja lavalla.

Lisää Robinia

Kuka Robin?

  • Robin Packalen on vuonna 1998 syntynyt turkulainen pop-laulaja.
  • Robin nousi nopeasti julkisuuteen tammikuussa 2012 hitillään Frontside Ollie, joka on katsottu YouTube:ssa yli 10 miljoonaa kertaa.
  • Laulaja on julkaissut albumit Koodi (2012), Chillaa (2012) ja Boom Kah (2013), josta on julkaistiin myöhemmin uusi versio Boombox (2014). Neljäs studioalbumi ilmestyy 26.9.2014.
  • Robinin elämästä on tehty dokumenttielokuva Robin (2012). Syksyllä 2014 MTV Katsomo esittää 10-osaisen dokumenttisarjan Robin - Just nyt.
  • Robin on konsertoinut omien keikkojensa lisäksi esimerkiksi Justin Bieberin lämmittelijänä.
  • Robinin nimikkohajuvesi RBN Cest La Vie lanseerattiin 5.8.2014.

 

Kommentoi »