Demi

Rakastatko emojeita? Näin kokoat unelmiesi vaatekaapin

Rakastatko emojeita? Näin kokoat unelmiesi vaatekaapin
Ihana uutinen muotimaailmasta: emojit valtaavat yhä useampia muotitaloja. Haluaisitko paidan banaani-emojilla tai kaulakorun sydänsilmä-emojilla?
Julkaistu: 13.10.2016

Laulaja Sokon Chanel-mekko on täydellinen!

Tipuja ja pommeja – Moda Operandi

Näyttelijä Larsen Thompsonin slip on -tennareissa on pusu-emoji.

Keväällä 2014 alkoi ilmestyä ensimmäisiä emojeilla koristeltuja asusteita, kun muun muassa kakka-, tipu-, pommi-, ja viinilasilla kirjaillut avokkaat ja clutch-laukut tulivat myyntiin. Trendin taustalla olivat  Del Toro -kenkämerkki ja clutch-laukkuja valmistava Edie Parker -merkki, jotka suunnittelivat emoji-malliston Moda Operandi -yritykselle. Moda Operandin kautta voi ostaa näytöslavoilla nähtyjä asuja ja asusteita.

Herkkuja – Acne Studios

Kuva, jonka WANT Apothecary (@wantapothecary) julkaisi

31. 08ta 2016 klo 11.23 PDT

Pahimpaan pikkunälkään toimii joko banaani tai donitsi.

Ruotsalainen muotibrändi Acne Studios toi viime kesänä markkinoille herkullisen collegevaatemalliston. Puseroihin on kirjailtu mikrofoni-emoji ja ruoka-emojeita, kuten donitsi ja banaani. Nam!

Kukkia ja kissoja – Chanel & Loewe

Bongaa kisut ja kukkaset!

Tarkkasilmäiset bongasivat Chanelin tämän syksyn muotinäytöksistä kissa-, peukku- ja kukkaemojit. Emojien alkuperäinen värimaailma oli muutettu hillityn harmaaksi, mutta tutut kuvat tunnistaa silti. Etenkin malliston pikkulaukku on villinnyt muotiväkeä, ja sitä on voinut bongailla julkkisten punaisen maton tyyleissä.

Ilmeitä – Alison Lou

Itkettää, naurattaa vai vihastuttaa?

Korumerkki Alison Loun mallistosta voi valita omat lempparit ilme-emojeista – ja myös lukuisista muista hymiöistä. Valikoimasta löytyvät ainakin kruunu-, sydän-, pelikortti-, omena- ja vasara-emojeilla koristeltuja kaula- ja käsikoruja ja sormuksia. Demin valinta on silmänisku-emojilla koristeltu choker-koru.

Lue myös

Kommentoi »