Demi

Puuttuuko elämästäsi BFF? Viisi tapaa löytää ihania ystäviä netistä

Puuttuuko elämästäsi BFF? Viisi tapaa löytää ihania ystäviä netistä
Ystävyyteen vaaditaan erityinen tyyppi. Se voi löytyä vaikka netistä!
Julkaistu: 7.7.2016

Testaa ystäväappeja

Viime aikoina erilaiset ystävien etsimiseen tarkoitetut sovellukset ovat nousseet maailmalla suureen suosioon. Deittailusovellus Bumble lisäsi juuri BFF-ominaisuuden, jolla voi etsiä pelkkää kaveriseuraa. Laajasti hehkutettu Hey Vina-ystäväsovellus laajenee toivottavasti pian myös Suomeen. Meetup-sovelluksessa voi luoda ryhmiä niille, jotka ovat kiinnostuneita vaikkapa kitaransoiton opettelusta tai leffakerhon aloittamisesta.

Aloita oma blogi

Netissä ei tarvitse jäädä odottelemaan, että joku jakaa kanssasi samat ajatukset. Pura syvimmät tuntosi blogiin, YouTube-kanavalle tai vaikkapa Periscopeen. Jos haluat ihmisten löytävän juttujesi pariin, käy kommentoimassa muita tai kerro niistä Demi.fin Vlogit ja blogit -keskustelualueella. Blogin tai vlogin kautta voit tavata muita bloggaajia ja tubettajia ja löytää omista seuraajista tyyppejä, joiden kanssa heittäytyä kiinnostaviin keskusteluihin.

Iinaps-kanavan Iina saa usein seuraajiltaan viestejä, joihin hän vastaa mielellään. Iina vinkkaa, että viestissä kannattaa kertoa myös jotain itsestään. Pelkkä ”moi, mitä kuuluu” voi hukkua kymmenien muiden viestien joukkoon. Usein paras tapa on käyttää somekanavaa, jossa oma suosikki viettää paljon aikaa. Iina esimerkiksi kertoo vastaavansa mieluiten Instagramin yksityisviesteihin.

Anna intohimon yhdistää

Mieti, millaiset asiat kiinnostavat sinua erityisen paljon. Valokuvaus? Mopsit? Justin Bieber? Etsi sitten yhteisö, jossa on paljon asiaan intohimoisesti suhtautuvia ihmisiä. Esimerkiksi keskustelupalstat, Twitter ja Tumblr ovat hyviä paikkoja siihen. Jos et löydä samanhenkistä seuraa niistä, voit aina perustaa oman ryhmän.

Ole aktiivinen

Facebookissa on nykyään monta Uusia ystäviä -ryhmää ympäri Suomen. Moni on myös löytänyt Demi.fin keskusteluista ja kaverinhakupalstalta ystäviä:

”Demistä olen löytänyt viisi irl-kaveria. Tällä hetkellä meillä on neljän hengen porukka, johon kuuluu yksi mun vanha kaveri ja kaksi, joihin olen tutustunu Demissä”, kertoo nimimerkki pumdle.

Laajenna rajojasi

Kirjekavereita välittävät sivustot ovat loistava tapa löytää uusia kavereita, parantaa kielitaitoa ja oppia uusista kulttuureista. Esimerkiksi interpals.net ja penpalsnow.com ovat suosittuja kansainvälisiä kirjekaverisivustoja. Kotimaisia kirjeystäviä löytyy Demi.fin Oma elämä -osiosta, johon voi jättää kaveri-ilmoituksen.

Lue myös: 

Kommentoi »