Demi

”Purkkani lensi ihastuksen takin selkään” – Lue tämä ja muut vuoden hauskimmat Megamokat

”Purkkani lensi ihastuksen takin selkään” – Lue tämä ja muut vuoden hauskimmat Megamokat
Lentävä hiusharja, vahinkotaklaus metron portaissa ja yllätysesiintyminen muotinäytöksessä. Nämä ja monta muuta hauskaa tapausta palkittiin parhaina Megamokina vuonna 2016. Naurutakuu!
Julkaistu: 27.12.2016

 

Tammikuu: Kampaamo tien päällä

Istuin aamulla täydessä ruuhkabussissa ja harjasin hiuksiani poninhännälle, koska olin lähtenyt kotoa kiireellä. Kesken harjaukseni bussi ajoi töyssyn yli. Sen seurauksena harja lensi komeassa kaaressa suoraan takanani istuvan tyypin otsaan ja kimposi siitä äänekkäästi käytävälle. Mutisin nolona anteeksipyynnön, ja mieleni teki jäädä pois heti seuraavalla pysäkillä. En ole episodin jälkeen harjannut hiuksia bussissa.

-:3

Helmikuu: Tahmeista tahmein yllätys

Oli bussilakko, ja ihastukseni lupasi viedä minut kouluun mopollaan. Hyppäsin istumaan hänen taakseen, ja kiisimme yhdessä ihanasti kaupungin läpi. Sitten hän teki äkkipysähdyksen liikennevaloissa. Suuni aukeni säikähdyksestä ja purkkani lensi suoraan ihastukseni takin selkään. Perillä koululla nousimme mopon selästä. Hän otti kypäränsä pois ja kysyi, miksi ihmeessä minä raaputtelin hänen selkäänsä koko loppumatkan ajan.

– STICKY_

Maaliskuu: Keitetäänkö kahvit?

Olimme kaverini kanssa jäähallin kioskissa myyntivuorossa. Laitoimme kahvinkeittimen valmiiksi päälle ja puhuimme keskenämme, kunnes saimme asiakkaita palveltavaksemme. Sitten kuulimme takaamme outoa tip-ääntä. Olimme unohtaneet laittaa kahvipannun paikoilleen, ja kahvi valui pitkin pöytiä, kaappeja ja lattiaa. Silloin ymmärsimme, miksi asiakkaat olivat näyttäneet niin hilpeiltä ostoksia tehdessään. Siivosimme noloina kahvit pois.

– KAHVIA...

Huhtikuu: Huippumallit liukuportaissa

Olin kauppakeskuksessa äitini kanssa. Suuntasimme liukuportaisiin, kun nuori nainen huusi meille jotain. Emme kuulleet, mitä hän sanoi, koska taustamusiikki oli niin kovalla. Jatkoimme silti portaita alas. Tajusin, että olimme keskellä muotinäytöstä, jossa mallit laskeutuvat liukuportaita pitkin spottivalojen loisteessa. Alhaalla ihmisjoukko seurasi näytöstä. Kun pääsimme pois portaista, piilouduimme nolona kahvilaan.

MODELMATERIAL

Toukokuu: Korkokenkäjuoksu

Olin menossa metrolla keskustaan. Kuulin lähestyvän metron äänen rullaportaiden yläpäässä ja päätin yrittää ehtiä siihen. Olin juuri ostanut uudet korkokengät, eikä niillä käveleminen vielä sujunut kunnolla, puhumattakaan juoksemisesta. Olin jo melkein alhaalla, kun kompastuin ja lensin rähmälleni kaataen myös edessäni juoksevan pojan. Samalla merkkiääni alkoi piipittää ja metron ovet sulkeutuivat. Pyytelin nolona anteeksi ja kompastelin odotuspenkille istumaan.

BAMBI

Kesäkuu: Outoa joogaa

Olimme kaverini kanssa tapahtumassa, jossa esiteltiin erilaisia liikuntalajeja. Päätimme mennä Venus-joogaan, koska se kuulosti kiinnostavalta. Astuessamme sisään huomasimme, että tila oli täynnä raskaana olevia naisia, joille jooga oli suunnattu. Saimme hieman oudoksuvia katseita, mutta jäimme silti loppuun asti. En kuitenkaan odota ensimmäistä synnytystäni innolla.

16JARASKAANA

Heinäkuu: Lämpöaalto rannalla

Olin kaverini kanssa uimarannalla, kun minua alkoi pissattaa. Päätin mennä veteen hoitamaan asiani. Kesken kaiken takaani kuului: "Mulle taitaa tulla hypotermia, kun tuli yhtäkkiä lämmin." En ollut huomannut, että taakseni oli uinut kaksi tyttöä ja ilmeisesti pissivanani oli kulkeutunut suoraan heitä kohti. Minua alkoi naurattaa hirveästi, ja tytöt katsoivat minua pitkään.

PISULI

Elokuu: Vaarallinen päähänpisto

Olin lähdössä kouluun. Pienessä kiireessä sutaisin, ripsiväriä ja vasta ollessani jo ovella huomasin, että ripseni olivat tarttuneet yhteen. Fiksuna tyttönä päätin erotella ripset toisistaan hammastikulla. Onnistuin tökkäämään sillä itseäni silmään. Silmä alkoi punottaa ja vuotaa, enkä meinannut nähdä eteeni. Koulussa jouduin selittelemään kaikille, etten ollut itkenyt, vaan tökännyt itseäni hammastikulla silmään. Sain melko paljon epäileviä katseita selitykseni jälkeen.

IDIOOTTI(KO)

Syyskuu: Tämän halusit tietää

Halusin esitellä vitsillä parhaalle ystävälleni kaikkitietävyyttäni ja lähetin hänelle ääniviestin, jossa luettelen outoja faktoja vesimeloneista. Hetken päästä sain viestin ihastukseltani, joka oli hyvin hämmentynyt vahingossa saamastaan vesimeloniviestistä.

FAKTAT HALLUSSA

Lokakuu: Paljastunut stalkkeri

Olin katsomassa sählyottelua ja huomasin kentällä hyvännäköisen pojan.  Hän teki maalin, joten hänen nimensä kuulutettiin. Etsin hänet saman tien Facebookista voidakseni ihailla hänen kuviaan. Myöhemmin päädyimme juttelemaan, ja hän otti puhelimeni lisätäkseen itsensä kaverikseni. Tajusin kauhukseni, että hän oli ensimmäinen viimeisten haettujen nimien listalla Facebookissani. Hän huomasi sen myös

STALKKERI

 Marraskuu: Toimii kuin junan vessa

Matkustin junassa ja menin vessaan. Vessassa oli automaattinen liukuovi, ja luulin lukinneeni sen. Yhtäkkiä ovi lähti kuitenkin hiljalleen aukenemaan, enkä yltänyt pöntöltä sulkemaan sitä. Ulkopuolella oleva nainen katsoi minua hölmistyneenä ja yritti kaikin voimin vetää ovea kiinni. Ovi kuitenkin avautui rauhassa itsekseen, ja samalla koko käytävällinen ihmisiä tuijotti minua pöntöllä istuessani.

PALLO

Joulukuu: Yksi Atte kokiksella ja ranskalaisilla

Olin ystävieni kanssa menossa syömään hampurilaisravintolaan. Juttelimme ja jonotimme samalla tiskille. Yhtäkkiä olimme jonon kärjessä, ja oli minun vuoroni tilata. Myyjä kysyi minulta, mitä saisi olla. Olin kuitenkin ollut niin keskittynyt keskusteluumme, että häkellyin täysin yksinkertaisesta kysymyksestä. Olin juuri avaamassa suutani, kun katseeni osui myyjän rinnassa killuvaan nimilappuun. Paukautin myyjälle: ”Yksi Atte, kiitos!”

SENAT SAKAISIN

Lue myös

Kommentoi »