Demi

Piirrä kauniit rajaukset silmiin

Piirrä kauniit rajaukset silmiin
Demi neuvoo: Näillä nikseillä piirrät siistit ja särmikkäät rajaukset kynänkäänteessä.
Julkaistu: 3.5.2014

Kestoa: Levitä yläluomen rajauksen päälle pienellä luomivärisiveltimellä samanväristä luomiväriä. Tupsuta silmän alle ohut kerros irtopuuteria. Puuteri ehkäisee silmänalusten rasvoittumista, ja alarajaukset säilyvät siisteinä pidempään.

Kokoa: Saat silmiisi lisää näyttävyyttä ja kokoa, kun teet rajauksen myös yläluomen sisäpuolelle. Käytä pehmeää kajal-kynää ja piirrä rajaus hellällä kädellä. Voit jättää alaluomen rajaamatta.

Kikkailua: Aseta kahden sentin pituinen pala maalarinteippiä silmän ulkonurkan ja kulmakarvan kärjen väliin. Rajaa yläluomi meikkitussilla ja jatka viivaa muutama milli luomen ulkopuolelle niin, että kynä kulkee puoliksi teipin päältä. Poista teippi, ja tuloksena on siisti, siipimäinen rajaus.

Pohjusta: Paras takuu koko päivän kestäville rajauksille on huolellinen pohjatyö. Taputtele sormin yläluomelle pieni nokare silmämeikin pohjustusvoidetta. Anna sen imeytyä hetki ja taputtele päälle vielä kevyt kerros puuteria. Pohja estää rajauksen karkailemisen luomivakoon, ja muun silmämeikin levittäminen on helpompaa mattapohjalle.

Kommentoi »