Demi

Parhaat vaatteet lentokoneeseen – kopioi julkkisten rennot reissutyylit

Parhaat vaatteet lentokoneeseen – kopioi julkkisten rennot reissutyylit
Lentokoneessa on leppoisaa matkustaa, kun vaatteet lämmittävät mutteivät hierrä. Poimi supertähtien pukeutumisniksit ja matkusta mukavissa vaatteissa tyylillä.
Julkaistu: 12.7.2016
Ystävykset Suki Waterhouse, Cara Delevingne ja St. Vincent tietävät, että hauska matka alkaa siten, että pukeudutaan lentokoneeseen mukavasti ja mätsäävästi – #squadgoals!

Näin kopioit tähtien matkustustyylit  

1. Selena Gomez: luksusverkkarit

Tämän kesän ja kenties tulevan syksyn ja talvenkin trendikkäin vaatekerrasto on laadukas sekä sporttinen verkka- tai collegepuku. Laulaja Selena Gomezin punainen collegeasu on ranskalaisen Vetements-merkin huippusuosittua mallistoa. Sirot korkkarit eivät ole pakolliset mutta ne tuovat asuun ripauksen glamouria.
Collegepaita, 49,95 e, Lindex.
College-housut, 29,95 e, Noisy May.

2. Kristen Stewart: boyfriend-farkut ja collegepaita

Näyttelijä Kristen Stewart luottaa lennoillakin rentoon tyyliinsä. Riittävän löysät boyfriend-farkut eivät kiristä tai purista, ja printticollegessa kelpaa loikoilla yläilmoissa. 
Printtipaita, 24,95 e, Noisy May.
Farkut, 39,95 e, Vila.

3. Lily-Rose Depp: bomber-takki ja mukavat sandaalit

Johnny Deppin tytär Lily-Rose on valinnut matkustusasukseen reilunkokoisen bomberin, johon on mukava hukkua päikkäreiden ajaksi. Mallina ja näyttelijänä työskentelevä Lily-Rose luottaa mukaviin sandaaleihin, jotka on helppo vetäistä pois, kun jalat haluaa nostaa penkille. Huomaa myös sandaalien alle puetut sukat, jotka lämmittävät varpaita.
Takki, 60 e, H&M.
Sandaalit, 39,95 e, Ellos.

4. Kendall Jenner: neulekerrasto

Muun muassa maailman muotiviikkoja kiertävä Kendall Jenner tietää, ettei lentokoneessa ole kivaa pönöttää jäyköissä vaatteissa. Neutraali neulepusero ja saman malliston rennot housut ovat tyylikäs ja ihanan helppo vaatekerrasto pitkille matkoille. Kokeile myös maksihametta!
Neuletoppi,19 e, Bik Bok.
Hame, 22 e, Bik Bok.

Lue myös:

Kommentoi »