Demi

Parhaat uudenvuoden ennustukset

Parhaat uudenvuoden ennustukset
Rakkautta, riitoja vai mahtavia matkoja? Ennusta itse, mitä ensi vuoden aikana tapahtuu!
Julkaistu: 23.12.2015

Omena paljastaa kullan

Selvitä tulevan kultasi nimikirjaimet kuorimalla omena niin, että kuori irtoaa yhtenä pitkänä suikaleena. Luettele aakkosia hitaasti samalla kun kuorit omenaa. Se kirjain, joka osuu kuorisuikaleen katkeamisen kohdalle, on tulevan kultasi etunimen alkukirjain. Heitä sitten kuori vasemman olkapääsi yli. Kuori muodostaa kultasi sukunimen ensimmäisen kirjaimen. Halkaise lopuksi omena halki samalla kun esität sille toiveen. Jos siemenet pysyvät ehjinä, toiveesi toteutuu.

Koru vastaa kysymyksiin

Ota riipus kaulastasi ketjuineen tai pujota sormuksesi tai avaimesi lankaan. Tartu lankaan tai ketjuun peukalolla ja etusormella ja roikota heiluria esimerkiksi ihastuksesi kuvan yllä. Kysy heilurilta ensin, onko nimesi vaikkapa Maija. Siten tiedät, mikä liike tarkoittaa myöntävää ja mikä kielteistä vastausta. Sen jälkeen voit udella, onko ihastuksesi kiinnostunut sinusta tai onko teillä yhteistä tulevaisuutta. Riipus liikkuu itsekseen ja paljastaa sinulle totuuden.

Laske onnennumerosi

Jo antiikin Kreikassa elänyt filosofi Pythagoras uskoi, että numeroilla on valtavasti voimaa. Siksi onnennumeroa on pidetty tärkeänä esimerkiksi lotossa. Laske yhteen syntymäpäiväsi ja syntymäkuukautesi luvut. Lisää summaan syntymävuotesi luku ja laske luvut yhteen. Jos olet esimerkiksi syntynyt 15.3.1994, onnenlukusi lasketaan näin:
1. 15 + 3 = 18
2. 18 + 1994 = 2012
3. 2 + 0 +1 +2 = 5.
Eli onnennumerosi on 5.

Uudenvuoden ennustus

Tee ennustus uudenvuodenaattona. Valitse yhdeksän kahvikuppia ja piilota niiden alle esineitä. Sekoita kupit keskenään ja pyydä kaveriasi valitsemaan yksi niistä. Kupin alta löytyvä esine kertoo, mitä seuraavana vuonna tapahtuu.
  • Kolikko = Rikastut pian.
  • Sormus = Tapaat elämäsi rakkauden.
  • Arpakuutio = Onnesi kääntyy.
  • Lentokoneen kuva = Lähdet ikimuistoiselle matkalle.
  • Avain = Muutoksia luvassa.
  • Hakaneula = Joku juoruilee ilkeästi.
  • Punainen langanpätkä = Tuleva vuotesi on onnellinen.
  • Musta nappi = Kohtaat ensi vuonna surun.
  • Siemen = Saat uuden ystävän.
Lähteet: Tong Sing: Kiinalaisen viisauden kirja (Gummerus 2000), Ihmeellinen maailma: Skeptikon tietosanakirja (Gummerus 2001), Ennustamisen avaimet (Karisto 2000), Ennustaminen (Tammi 1994), hedelmapuu.com.  
Kommentoi »