Demi

Supersuosittu pelitubettaja Paqpa julkaisee hauskoja videoita joka päivä

Supersuosittu pelitubettaja Paqpa julkaisee hauskoja videoita joka päivä
Demin suosikkitubettaja Paqpa eli Beata Rodas seikkailee erilaisten pelien maailmassa ja tekee välillä myös hassuja haasteita.
Julkaistu: 30.8.2019

Bio:

Nimi: Beata

Syntymävuosi: 1995

YouTube-kanavani: Paqpa

Instagram: @Paqpa

YouTube-kanavani:

"Kuvaan monipuolisesti erilaisia pelivideoita ja joskus vähän muutakin. Pelaan pelien juonia läpi, saatan tutkia pelien odottamattomia salaisuuksia ja hassutella kavereiden kanssa.

Parhaiten kanavani sisältöä kuvaavat Hello Neighbor -sarjan videot.”

Video, jota oli hauskin tehdä

”Kaikkia videoita on ollut hauska tehdä, mutta mieleeni jäi video ”Keep Talking and Nobody Explodes”, jonka tein kaverini kanssa. Pelissä toinen oli pommin purkaja ja toinen ohjeisti. Lopulta pelaamisesta tuli vain hauskaa sekoilua.”

Hauskin tubettamiseen liittyvä muistoni

”Fanien kohtaaminen on aina hauskinta tubettamisessa. Kerran olin pyöräilemässä Vaasassa, kun törmäsin faneihin, jotka tulivat juttelemaan, kyselemään lempisarjojani ja kehumaan videoitani. Siitä jäi hyvä fiilis.”

Unelmieni yhteisvideo

”Olen fanittanut aina PewDiePieta, Cyaoticia, Markiplieria ja DanTDMia. Jos pääsisin joskus tekemään heidän kanssaan yhteisvideon, se olisi unelmieni täyttymys!”

Asia, jota tilaajani kysyvät usein

”Vaikka julkaisen päivittäin videoita, tilaajani kysyvät usein, tuleeko videoita tänään. Lisäksi kysellään, miten muokkaan videoitani ja millä kuvaan ne, sekä kuinka paljon pelaan päivittäin.”

Kumpi:

Kissat vai koirat: Koirat

Kesä vai talvi: Kesä

Netflix vai kirja: Netflix

Insta vai Snäppi: Insta

Sipsit vai karkit: Sipsit

Tennarit vai korkkarit: Tennarit

1 kommentti