Demi

Paljastuksia Nälkäpelin kulisseista

Paljastuksia Nälkäpelin kulisseista
Demi tapasi: Näyttelijä Jena Malone kertoi, mikä sai ohjaajan raivoihinsa ja miksi Jennifer Lawrence puristi hänen pyllyään Vihan liekit -elokuvan kuvauksissa.
Julkaistu: 17.10.2013

Losangelesilaisen hotellin haastattelupaikalle asteleva Jena Malone, 28, vaikuttaa kasvokkain ikäistään nuoremmalta. Lyhyellä ja sirolla näyttelijällä on vaaleaksi raidoitettu polkkatukka, musta t-paita ja rennot housut. Kaulassa roikkuu vanha filmikamera, jota Jena kertoo kantavansa aina mukana. Sympaattinen näyttelijä hymyilee paljon ja kehuu, kuinka kivaa hänestä on jutella meidän toimittajien kanssa. Hänestä ei voi olla pitämättä.

Nälkäpeli - Vihan liekit -elokuvassa Jena näyttelee Johanna Masonia, vahvaa tribuuttia, joka voitti aiemman Nälkäpelin.

Haastavinta kuvauksissa

- Välillä oli väsyttävää olla koko ajan yhtä vihainen kuin hahmoni Johanna. En itse suutu helposti. Koekuvauksissa olin kuin eläin, joka oli päästetty häkistä - ärsyyntynyt ja raivokas. Minun ei tarvinnut edes yrittää, koska olin lukenut kaikki kirjat ja tunsin olevani Johanna.

Paljastus kulisseista

- Kuvasimme osan elokuvasta Havaijilla, ja ensimmäinen päivä oli mieletön. Lekottelimme rannalla ja harjoittelimme. Välillä hypimme vaatteet päällä veteen ja ohjaaja Francis Lawrence yritti komentaa meidät takaisin töihin. Jopa Jeffrey Wright (elokuvan Beetee) kellui vedessä kuin meritähti. Kaksi kuukautta myöhemmin toivoimme pääsevämme kotiin!

Parasta Johannassa

- Oli kiinnostavaa näytellä naista, joka on niin täynnä vihaa. Yleensähän naisten ei ole sallitua osoittaa vihan tai väkivallan tunteita. Se oli terapeuttista ja kaunista, ja opin paljon itsestäni. Olin nuorena Johannan vastakohta. Minusta oli tosi tärkeää olla vastuullinen, ja laskujen maksaminen ja ruokakaupassa käyminen olivat siisteintä, mitä tiesin.

Parasta Jennifer Lawrencessa

- Ensimmäisenä päivänä minua jännitti, koska melkein kaikki muut tunsivat jo toisensa ja tiesin, että etenkin Jennifer ja Josh (Hutcherson) ovat tosi läheisiä. Mutta sitten Jennifer tervehti minua, puristi pyllyäni ja pian nauroimme yhdessä. Puhuimme pojista ja söimme keksijäätelöä. Opin nopeasti, että jos syön jotain kuvauspaikalla, minun pitää tuoda ruokaa myös Jenniferille - muuten hän tuli rohmuamaan minunkin osuuteni!

Nälkäpeli - Vihan liekit ensi-illassa 20.11.

Lue lisää Nälkäpeli-ekstrasta marraskuun Demistä, joka ilmestyy 24.10.

Kommentoi »