Demi

Osallistu kilpailuun! Anna palautetta Demi-lehdestä

3


Osallistu kilpailuun! Anna palautetta Demi-lehdestä

Mikä Demin juttu oli kuin kirjoitettu juuri sinulle? Mistä et pitänyt tällä kertaa? Mitä muuta haluat toivoa toimitukselta? Äänestä kovinta juttua ja voit voittaa Korento-meikkisetin!
Teksti Demi-toimitus

Anna palautetta Demistä ja voit voittaa Korento-meikkisetin! Mikä on uusimman Demi-lehden paras juttu? Mikä juttu oli kuin kirjoitettu juuri sinulle? Mistä et pitänyt tällä kertaa? Mitä muuta haluat toivoa toimitukselta?

Voit myös kertoa juttutoiveesi Demin seuraavaan numeroon. Haluamme kuulla mielipiteesi ja tehdä sinulle entistäkin parempaa lehteä. Kommenttiasi voidaan käyttää Demissä nimimerkin kera.

Uusi Demi on ilmestynyt! Lehdessä on paljon asiaa unelmista ja vertaistukea ammatinvalintaan. Lisäksi löydät vegaanin parhaat reseptit ja asiaa eläinten puolustajista.

Osallistu, niin voit voittaa Korento-meikkisetin! Arvomme yhden palkinnon kaikkien niiden kesken, jotka ovat antaneet palautetta 5. helmikuuta mennessä.

Palkintoon kuuluvat: Voidemainen meikkipohja Berry Vitamin Cream Foundation. Viimeistelypuuteri Botanical Finishing Powder. Huuli- ja poskiväri Vitamin Infused Lip & Cheek Tint, kaksi eri sävyä. Seerumiposkipuna Liquid Blush. Mineraalimeikkipohja Perfecting Mineral Base. Palkinnon arvo on 187 euroa.

Meikkisettiin kuuluu Korennon meikkituotteita, joita käytettiin myös kansitähtien Miklun ja Sara-Karoliinan stailauksessa.

Voitosta ilmoitetaan suoraan voittajalle.

Jatkamalla vastaamista hyväksyt, että tietojasi käsitellään A-lehtien tietosuojaselosteen mukaisesti. Tutustu kilpailusääntöihin.

Julkaistu: 13.8.2018