Demi

Osallistu kilpailuun! Anna palautetta Demi-lehdestä

Mitä tykkäät uusimmasta Demistä? Äänestä kovinta juttua ja voit voittaa meikkejä!

Anna palautetta Demistä ja voit voittaa NYX Professional Makeup -uutuuksia! Mikä on uusimman Demi-lehden paras juttu? Mistä et pitänyt tällä kertaa? Mitä muuta haluat toivoa toimitukselta?

Haluamme kuulla mielipiteesi ja tehdä sinulle entistäkin parempaa lehteä. Kommenttiasi voidaan käyttää Demissä nimimerkin kera.

Uudesta Demistä löydät paljon ihanaa joulufiilistelyä, Isac Elliotin ja sisko Avan erikoishaastattelun, kiinnostavan jättigallupin rakkaudesta sekä suositun kalenterijulisteen 2020!
Osallistu ja voit voittaa NYX Professional Makeup -uutuuksia! Palkintoon kuuluu Bare With Me Hydrating Jelly Primer -pohjustusvoide, Born to Glow! -meikkivoide, kaksi Mystic Petals -meikkipalettia, kaksi Suede Matte -huulipunaa ja On the Rise -ripsiväri.

Arvomme kolme palkintoa kaikkien niiden kesken, jotka ovat antaneet palautetta 28. tammikuuta mennessä. Yhden palkinnon arvo on 99 euroa.

Jatkamalla vastaamista hyväksyt, että tietojasi käsitellään A-lehtien tietosuojaselosteen mukaisesti. Tutustu kilpailusääntöihin.

Lue lisää:

Julkaistu: 13.8.2018
7 kommenttia