Demi

Onko sinulla ikävä? Hyvä!

Onko sinulla ikävä? Hyvä!
Demi neuvoo: Onko kultasi lähdössä matkalle tai ettekö ehdi näkemään kiireisten treeniaikataulujen takia? Älä heittäydy synkkyyden valtaan. Ikävä voi olla myös ihana tunne.
Julkaistu: 7.11.2014

Channing Tatum ja Amanda Seyfried joutuvat olemaan pitkään erossa toisistaan elokuvassa Dear John.

Tapaa ystäviäsi

Nyt on aika tavata kaikki ne ystävät, jotka ovat kullan kainalossa kyhnäämisen takia jääneet vähemmälle huomiolle. Järjestäkää ystävyydelle pyhitetty tyttöjenilta ja vaihtakaa kunnolla kuulumisia.

Kieriskele tunteissa

Kaipauksen tunne on ihanan raastava. Nauti siitä, että sinulla on joku, jota ikävöidä. Kun kulta on kaukana tai muuten vain poissa, on hyvä aika vapauttaa luovuus. Päästä runosuoni valloilleen tai kirjoita kaipauksesta novelli. Liioittele ikävän tunnetta, katso nyyhkyelokuva ja tirauta muutama kyynel.

Ole yksin

Katso kaikki ne elokuvat ja rästiin jääneet tv-sarjat, joita rakkaasi inhoaa tai jotka hän on jo nähnyt. Kun kulta on poissa, on hyvää aikaa opetella tekemään arkisia asioita yksin. Jos kauppareissu tai iltakävely ilman kultaa tuntuu siltä kuin jalkasi olisi amputoitu, mieti, onko suhteenne jopa liian symbioottinen. Ikävä on ihana ja sallittu tunne, mutta liian riippuvainen murusta ei ole hyvä olla.

Jätä puhelin hetkeksi rauhaan

Fiilistele, millaista elämä olisi, jos kännyköitä tai nettiä ei olisi olemassa. Pidättäydy viestittelemästä päivän mittaan ja säästä päivän tapahtumat iltapuheluun tai jopa siihen hetkeen, kun viimein tapaatte. Jälleennäkeminen tuntuu sitä suloisemmalta, mitä pitempään olette olleet viestittelemättä.

Kommentoi »