Demi

Onko kultasi ex ongelma?

Onko kultasi ex ongelma?
Salkkareiden Heidi yrittää vielä lämmitellä vanhaa suhdetta ja sabotoi Jirin ja Katariinan välejä. Selvitä, onko myös sinun kultasi eksä uhka.
Julkaistu: 21.11.2013
1. Tarkkaile tilannetta objektiivisesti. Millä asioilla eksä liikkuu ja kuinka usein? Jos hän kyselee kuulumisia tai unohtuneita tavaroita pari kertaa puolen vuoden sisällä, kaikki on varmasti ok. Jos taas hän ilmestyy paikalle viikoittain ja haluaa muistella menneitä, on syytä valpastua.
2. Puhu kullallesi asiasta. Älä tiuski ja tuomitse, vaan pyri tuomaan ajatuksesi esiin rauhallisesti. Näin rakkaasi ymmärtää parhaiten, että sinulla on paha ja epävarma olo asiasta ja haluat siksi selvittää sen. Voi olla, ettei seurustelukumppanisi ole vain ymmärtänyt, miten paljon hänen ex-rakkaansa lopulta pyörii teidän elämässänne.
3. Ymmärrä oma arvosi. Liiallinen hengaus eksän kanssa ei sovi, jos sinä koet sen ongelmalliseksi. Sinä olet rakkaasi nykyinen seurustelukumppani, johon hänen tulee panostaa. Sinusta on myös tunnuttava siltä. Jos kultasi ei osaa päättää kumman kanssa haluaa viettää aikaa, sinun vai eksänsä, on aika punnita suhde uudelleen. Et ansaitse olla kakkosvaihtoehto.
+ Älä ota turhia paineita. Jos kultasi on oikeasti hyvä kaveri eksänsä kanssa ja se ei haittaa sinua, on turha kehittää asiasta suurta draamaa, vaikka muut ihmettelisivät tilannetta.
Kommentoi »