Demi

Onko isäsi kuin tv-hahmo?

Onko isäsi kuin tv-hahmo?
Top 4: Listasimme isänpäivän kunniaksi telkkarin isätyypit. Kuka heistä vastaa omaasi?
Julkaistu: 10.11.2013

Kaveri-isä: Modernin perheen Phil Dunhpy

"Olen siisti isä, se on minun juttuni. Olen hip, surffailen netissä ja tekstailen. LOL: laugh out loud, OMG: oh my god, WTF: why the face."

Leppoisa Phil ei raivostu lapsilleen koskaan ja yrittää jatkuvasti keksiä keinoja kaveerata heidän kanssaan. Phil lähtee mukaan etenkin poikansa Luken hulluimpiinkin päähänpistoihin ja ryhtyy tyttärensä Haleyn renttupoikaystävän parhaaksi kaveriksi. Kaveri-isänä hän tekee kaikkensa pysyä nuorekkaana, ja se nolottaa välillä lapsia.

 

Turvallinen isä: Salattujen elämien Seppo Taalasmaa

"Sun pitäs olla isä omille lapsilles eikä mikään laadunvalvoja!"

Seppo ei juuri tunteistaan puhu, mutta rakastaa lapsiaan ehdoitta ja haluaa näille vain parasta. Välillä Sepon ja hänen poikansa Karin välit paukkuivat, kun Kari poikkesi kaidalta polulta. Avulias ja lempeä Seppo oli usein paikalla sovittelijana, kun hänen entinen vaimonsa Ulla tulistui.

Hölmöilevä isä: Homer Simpson

"Lapset ovat mahtavia, Apu. Voit opettaa heidät vihaamaan samoja asioita kuin sinä, ja nykypäivänä he käytännössä kasvattavat itse itsensä Internetin avulla."

Homer tuntuu usein olevan kiinnostuneempi kaljasta ja donitseista kuin omista lapsistaan. Siitä huolimatta hän tekee parhaansa ja haluaa olla parempi isä. Homer ajattelee sydämellä eikä järjellä ja saattaa siksi ajautua hulluihin tekoihin perheensä vuoksi.

Uraisä: Gossip Girlin Bart Bass

"Miksi kuvittelet minun tekevän tämän kaiken? Tämä juhla on järjestetty sinun vuoksesi, jotta voisit tavata ihmisiä. Haluan, että sinusta tulee osa jotakin ja että teet muutoksen elämässäsi."

Chuckin isälle Bass Industriesin johtaminen on usein tärkeämpää kuin ajan viettäminen poikansa kanssa. Bart kuitenkin uskoi vahvasti Chuckin kykyihin ja toivoi hänestä työnsä jatkajaa. Bart yritti parhaansa mukaan kasvattaa myös uuden vaimonsa Lilyn lapset.

Kommentoi »