Demi

Onko ihosi valmis talveen? Miniopas, jolla ihosi hehkuu myös pakkasella

Onko ihosi valmis talveen? Miniopas, jolla ihosi hehkuu myös pakkasella
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: NIVEA. Ota käyttöön nämä viisi askelta talvi-ihon hoitoon.
Julkaistu: 15.11.2016

1.      Puhdista lempeästi

Kasvojen puhdistus on olennainen osa ihonhoitorutiineja. Puhdistukseen on tärkeää käyttää nimenomaan kasvoille tarkoitettuja tuotteita.

Saippuat kuivattavat kasvoja, jolloin ihosta tulee pintakuiva. Myös pakkanen ja kuiva talvi-ilma saavat rasvoittuvankin ihon hilseilemään helposti. Vaihda siis talven tullessa putsari hellävaraisempaan.

TuotevinkkiNIVEA 3-in-1 Refreshing Cleansing Wipes -puhdistusliinat ovat erityisen lempeitä kasvojen iholle, sillä niiden kanssa ei tarvitse käyttää vettä, joka myös kuivattaa ihoa. Puhdistusliinat on Demin Vuoden parhaat kauneustuotteet 2016 voittaja!

2.      Huomioi huokoset

Mikä ihme nenää vaivaa, kun peilistä tuijottaa sen kohdalta takaisin kasa pieniä mustia näppyjä? No, mustapäitähän ne, eli tukkeutuneita ihohuokosia. Mustapäitä nousee yleensä juuri nenään ja kasvojen t-alueelle.

Kosteusvoiteet ja kasvonaamiot imeytyvät kuitenkin tehokkaammin, kun ihohuokoset ovat puhtaat. Jotta talvi-ihosi saisi kaikki tehot irti hoitotuotteista, kannattaa puhdistaa otsan, leuan ja nenän huokoset. 

Tuotevinkki: NIVEA Daily Essentials Clear-up Strips -puhdistuslaput poistavat mustapäät hellävaraisesti iholta.

3.      Kosteuta säännöllisesti

Talven tullen kaikki ihotyypit tarvitsevat tehokasta kosteutusta. Jos rasvoittuva, epäpuhtauksiin taipuvainen iho pääsee kuivumaan, on tuloksena entistä enemmän tukkeutuneita huokosia. Hoida kasvoja rasvaamalla ne aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kosteusvoiteella. 

Tuotevinkki: NIVEA Blemish Prone Skin Control Shine pitää yllä ihon kosteustasapainoa, mutta jättää ihon mattapintaiseksi.

4.      Muista hemmotella

Ihoa, kuten muitakin rakkaita ystäviä, pitää välillä hieman hemmotella. Koska viimassa ja kylmillä keleillä iho ei oikeastaan voi saada liikaa kosteutusta, vaihda myös kasvonaamio kosteuttavaan versioon talvikuukausien ajaksi.

Tuotevinkki: NIVEA Daily Essentials Refreshing Moisture -naamio jättää ihon pehmeäksi ja raikkaan tuntuiseksi, ja pakkauksesta riittää kivasti kahteen käyttökertaan.

5.       Ne pienet jutut

  • Viilennä suihkuveden lämpötilaa asteella tai kahdella. Liian kuuma vesi vie mennessään ihon omia, suojaavia lipidejä ja iho kuivuu. 
  • Rasvaa iho heti suihkun jälkeen, jolloin voide sitoo iholle veden kosteuden. 
  • Muista aurinkosuoja. Aurinkoisella ilmalla hanki heijastaa uv-säteilyä, joten suojakertoimet ovat tarpeellisia hiihtoladulla ja rinteessä.

Demin suosikkitubettaja Elisa Malik kokeili NIVEAn ihonhoitotuotteita!

Katso video ja osallistu myös Instagram-arvontaan @misselizza 30.11. mennessä. Voit voittaa muhkean NIVEA-tuotepaketin (arvo 40 e)!

Arvotaan 5 NIVEA-palkintoa, sisältäen:

  • 3-in-1 Refreshing Cleansing Wipes -puhdistusliinat (Demin Vuoden parhaat kauneustuotteet -voittaja) 
  • Daily Essentials Sensitive Micellar –hajusteeton puhdistusvesi
  • Blemish Prone Skin sarjan Effective Cleansing Gel -puhdistusgeeli, Stay Clear Purifying Toner -kasvovesi ja Control Shine -geelivoide kasvoille
  • Soft -yleisvoide vartalolle, käsille ja kasvoille, kätevä voide matkoilla
  • Clear-up Strips -puhdistuslaput
  • Refreshing Moisture Mask -naamio
  • Pearl & Beauty roll-on -deodorantti 
Kommentoi »