Demi

One Direction julkisti tuoksun

One Direction julkisti tuoksun
One Direction julkisti eilen illalla Lontoossa uuden hajuvetensä, ja Demi oli paikalla – niin lähietäisyydellä, että pääsimme haistamaan tuoksun lisäksi myös poikia.
Julkaistu: 7.6.2013

Demin Pauliina vieraili eilen varsin salamyhkäisessä tilaisuudessa Lontoon kattojen yllä, kun 1D:n hajuveden nimi, pullo ja itse tuoksuelämys esiteltiin maailmalle ensimmäisen kerran. Tapahtuma oli tarkasti vartioitu, kysymyksiä ja kuvaamista rajoitettiin ja isot jehut tuotteen takana halusivat keskittyä tiukasti tuoksun markkinoimiseen bändin haastattelujen sijaan. Mutta kaikki se unohtui, kun pojat saapuivat paikalle. Keski-ikäiset naisvieraatkin kikattelivat, kun Harry, Louis, Zayn, Niall ja Liam heittivät läppää ja suihkivat toisiaan hajuvedellä silmiin. Pojat eivät esiintyneet lainkaan niin ammattimaisesti, kuin maailmanluokan julkkiksilta ja pr-koneiston osasilta voisi odottaa. Itse asiassa he vaikuttivat sympaattisen jännittyneiltä.

Niin ja se tuoksu? Sen nimi on Our Moment. Pullossa on pinkkiä pitsiä, ja 1D:n mukaan se on "bändin haju tiivistettynä". Mikäs siinä, jos pojat kokevat tuoksuvansa kukilta, marjoilta ja vaaleanpunaisilta unelmilta...

Lue kaikki One Directionista!

Kommentoi »