Demi

"Olenko outo, kun minulla ei ole bestistä?"

"Olenko outo, kun minulla ei ole bestistä?"
Top 5: Demi kertoo viisi syytä, miksi et tarvitse yhtä parasta kaveria.
Julkaistu: 20.1.2015

Khloe Kardashian ja Kylie Jenner ovat sisarpuolet ja hyvät ystävät. Joskus tulee vatvottua asioita punaisella matollakin.

Et ole outo, jos sinulla ei ole yhtä parasta kaveria. Siinä on myös monta hyvää puolta.

1. Enemmän on enemmän. Jos kavereita on paljon, ei haittaa, jos joku tulee kipeäksi tai lähtee ulkomaille. On hyvä olla monta tyyppiä, joihin turvautua.

2. Iso määrä ei tarkoita huonoa laatua. Kaikkien ystävän ominaisuuksien ei tarvitse olla yhdessä ihmisessä. Yhden kanssa voi urheilla, toisen seurassa matkustaa ja kolmas on hyvä lohduttaja. Ystäviin ei kyllästy, kun heitä on paljon.

3. Ystävyys voi syventyä huomaamatta. Tiivistä ystävyyttä ei aina huomaa. Ehkä sinulla on jo paras ystävä, muttet vain ole tajunnut sitä.

4. Joskus perhe on paras. Parhaan ystävän puuttuminen antaa tilaa olla läheinen vanhempien tai sisarusten kanssa. Etenkin surullisena perheenjäsenelle puhuminen voi olla helpompaa kuin ystävälle.

5. Koskaan ei ole liian myöhäistä ystävystyä. Sydänystävän puuttuminen ei tarkoita, ettei sellaista voisi olla ikinä. Sielunsiskon ei tarvitse olla tyyppi, jonka olet tuntenut vauvasta asti. Saatat tavata hänet huomenna tai ensi kesänä.

Kommentoi »