Demi

Olen ihastunut kahteen tyyppiin. Mitä teen?

Olen ihastunut kahteen tyyppiin. Mitä teen?
On tosi tavallista ihastua moneen ihmiseen yhtä aikaa. Näillä vinkeillä tilanne ratkeaa.
Julkaistu: 18.3.2016

Onko väärin ihastua moneen?

Ei ole. Maailma on täynnä upeita tyyppejä, ja on ihan normaalia olla ihastunut kahteen ihmiseen yhtä aikaa. Siinä ei ole mitään pahaa. Kun tutustut heihin paremmin, tunteesi muuttuvat. Ihastus toiseen kenties syvenee ja toiseen laantuu – tai löydät kolmannen ihmisen, johon ihastut vielä enemmän. 

Mitä on ok tehdä?

Kepeään deittailukulttuuriin kuuluu, että samaan aikaan voi tapailla useampia ihmisiä, jos suhde ei ole vielä kehittynyt vakavaksi. Useimmille kevyt deittailu tarkoittaa kahviloissa istumista ja leffailtoja, ei fyysistä läheisyyttä. 

Jos haluaa säätää monen kanssa yhtä aikaa, on todennäköistä, ettei silloin ole erityisen tosissaan. On reilua kertoa toiselle, jos tapailee myös muita, ettei asia tule yllätyksenä myöhemmin. 

Haluanko seurustella?

Jos etsit seurustelukumppania, voi olla hedelmällisintä keskittyä yhteen tyyppiin kerrallaan. Potentiaaliseen kumppaniin voi olla vaikeaa tutustua, jos samaan aikaan arvioi mielessään muita ehdokkaita.

Sitoutua ei kannata, ennen kuin huomaa omien tunteiden selkiytyneen niin, että yksi ihminen on selvästi yli muiden.

Sitoutuminen edellyttää valintaa. Seurustellessa ei ole enää ok tapailla muita tai haikailla muiden perään. Vaikka suhteen alussa voi tuntua kornilta sopia seurustelun alkamisesta, se on oikeastaan ainoa keino varmistaa, että molemmat ovat samalla aaltopituudella.

Lue lisää

1 kommentti