Night at the Museum: Haudan salaisuus

Night at the Museum: Haudan salaisuus
Elossa taas
Julkaistu: 8.5.2015

KATSO TÄMÄ ELOKUVA, JOS HALUAT... pakoon arkea ja tykkäät mielikuvituksellisista juonenkäänteistä. Elokuvasarjan edellisten osien ystävien ei tarvitse taaskaan pettyä. Muinaisesta Egyptistä peräisin oleva laatta herättää jälleen henkiin museossa olevat esineet ja historialliset henkilöt. Tällä kertaa newyorkilaiseen museoon avataan planetaario. Avajaiset menevät mönkään, koska taikalaatalle tapahtuu jotain outoa ja museoesineet menevät sekaisin. Jotta laatan taika säilyisi, yövartija Larry (Ben Stiller) ja historialliset henkilöt joutuvat matkaamaan Lontooseen British Museumiin.

PARASTA SEURAA... ensi-iltaan ovat nuoremmat sisarukset. Elokuva sopii mainiosti myös ensitreffien ohjelmaan, sillä se ei sisällä nolostuttavia kohtauksia eikä se luultavasti jaa pahasti mielipiteitä.

SULOISINTA ELOKUVASSA... on katsojan maun mukaan joko Dexter-apina, dj:n urasta Ibizalla haaveileva Nick Daley (Skyler Gisondo) tai Sir Lancelot (Downton Abbeyn Michaelia näyttelevä Dan Stevens).

TUNNET HAIKEUTTA... kun viime vuonna kuollut Robin Williams astuu valkokankaalle Yhdysvaltojen muinaisena presidenttinä Theodore Rooseveltina.

KIEHTOVIN MUSEOESINE ON... elokuvan klassikkoja pursuava soundtrack: The Clashin London Calling ja kasariklassikko Time of My Life elokuvasta Dirty Dancing – Kuuma Tanssi.

ON HARMI, ETTÄ elokuvassa on vain muutama naishahmo, ja nekin ovat latteita.

Kommentoi »