Demi

Niall Horan

Niall Horan
Niall Horan joutuu huumorintajunsa vuoksi usein liemeen.
Julkaistu: 20.2.2015

Niall James Horan

Niall numeroina: Syntynyt 13.9.1993 (horoskooppimerkki neitsyt). Sisarukset: yksi isoveli. Ensisuudelma: 11-vuotiaana. Pituus: 171 cm. Kengänkoko: 42.

Niallin ura: Niall on bändin nuorin jäsen. Kouluaikoina hän näytteli koulunäytelmissä ja lauloi koulun kuorossa. Hän on soittanut kitaraa lapsesta asti ja ennen One Direction -menestystään hän myös keikkaili kotimaassaan. Hän osallistui X-Factorin karsintoihin Dublinissa vuonna 2010 ja on bändin ainoa irlantilainen. Hän on kertonut olevansa luultavasti hammaslääkäri, jos bändiä ei olisi.

Niall ja naiset: Niallin on huhuttu sutinoineen laulaja Demi Lovaton, näyttelijä Freya Mavorin, laulaja Selena Gomezin ja huippumalli Thalia Heffernanin kanssa, mutta hän on kieltänyt huhut. Laulaja Ed Sheeran on myöntänyt, että hänen kirjoittamansa kappale Don’t kertoo siitä, kun laulajatar Ellie Goulding petti Ediä Niallin kanssa Ellien ja Edin tapaillessa vuonna 2013. Niall ja Ellie eivät ole kumpikaan vahvistaneet suhdetta. Niall kosi julkkisihastustaan Katy Perryä Twitterissä, mutta parilla ei ole ollut pikku flirttiä vakavampaa kanssakäymistä. Katy oli vierailevana tuomarina Niallin osallistuessa X-Factorin koelauluihin. Vuonna 2013 Niall oli on-off-suhteessa malli Zoe Whelanin kanssa ja seuraavana vuonna malli Barbara Palvinin kanssa. Helmikuussa 2015 Niallin huhuttiin tapailevan australialaiskaunotarta nimeltä Melissa-Anne Whitelaw.

Lempiasiat: Niallin lempibändejä ovat Coldplay, Bon Jovi ja The Eagles. Hän on kertonut myös olevansa suuri swing-musiikin ja laulaja Michael Bublén fani. Niall tykkää katsoa paljon televisiota, ja katsoo mieluiten elokuvia ja jalkapalloa. Hän pitää valtavasti pizzasta ja on sanonut, että söisi mieluummin pizzapalan kuin pussaisi tyttöä. Hän pelkää ahtaita paikkoja ja lintuja. “En siedä puluja. Kaikki alkoi siitä, kun yksi lensi kerran kylpyhuoneen ikkunasta sisään, kun olin vessassa. Se riitti”, hän kertoo The Sun -lehdelle. Muiden bändin jäsenien mukaan Niall on porukasta pahin piereskelijä.

Kohut: Niall on joutunut huumorintajunsa vuoksi useasti vaikeuksiin. Kesäkuussa 2012 Niall kutsui tyttöfanijoukkoa Dublinissa haukkumanimellä. Hän joutui pyytämään julkisesti anteeksi, mutta alleviivasi tarkoittaneensa nimitystä kaverillisessa huumorimielessä. Eräässä haastattelussa Niall vitsaili, että bändin vuonna 2014 ilmestyneellä FOUR-albumilla on hänen kirjoittamansa kappale, joka kertoo Liamin tyttöystävästä. Oikeasti kappaleen on kirjoittanut biisintekijä Julian Bunetta. Media ei ymmärtänyt vitsiä ja uutisoi mustasukkaisesta kolmiodraamasta, jota ei oikeasti ole olemassa. “Se oli vitsi, joka otettiin liian kirjaimellisesti”, Niall kertoo kohusta Jimmy Kimmelin talk showssa.

Tätä et tiennyt: Niall on vasenkätinen.

Niall somessa: Twitter: @NiallOfficial Instagram: @niallhoran

Lue kaikki One Directionista!

Kommentoi »