Demi

Squarespace ja muut mahtavat saitit, jossa perustat vaikka nettikaupan

Squarespace ja muut mahtavat saitit, jossa perustat vaikka nettikaupan
Näillä sivustoilla voit tehdä upeat nettisivut helposti. Haluatko luoda fanisivut lempibändillesi, oman muotiblogin tai portfolion työnhakua varten?
Julkaistu: 27.5.2016

Luo oma yhteisö

Fanisivuissa tärkeintä on vuorovaikutus. Englannin­kielisen Wix-sivuston 500 valmiiseen pohjaan teet helposti upeat sivut, joihin voi lisätä jopa chatin. Sivun luominen on ilmaista, mutta julkaistun sivun kuukausimaksu on vähintään neljä euroa.

 

Tee portfolio

Oletko hyvä piirtämään tai leipomaan? Lisää kuvat tuotoksistasi nettisivullesi, niin kiinnität takuulla työnantajan huomion. Helppokäyttöiseen Squarespaceen voi luoda vaikka portfolion tai nettikaupan. Kuukausimaksu on vähintään kahdeksan euroa.

 

Unohda Blogspot

Yksinkertaisuus on kaunista – mieti vaikka Tumblria. WordPress on ilmainen suomen­kielinen kotisivukone, jota moni bloggaaja käyttää. Pienellä vaivalla saa luotua kauniit perussivut tai kuvagallerian. Taitojen karttuessa voit viilata blogiasi loputtomiin.

 

Treenaa koodausta

Html- ja css-kielillä teet ammattimaiset sivut. Niillä voi muuttaa vaikka WordPress-pohjan omannäköiseksi tai tehdä sivut alusta asti itse. Codecademy on tehnyt molempiin mahtavan oppaan. Koodaa sivut vaikka serkun yritykselle ja pyydä työstä palkkio.

Kiinnostaako pelit, puhelimet, tietokoneet, vlogit tai koodaus?

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi »