Demi

Neljä sovellusta, jotka tekevät arjesta hauskempaa

Neljä sovellusta, jotka tekevät arjesta hauskempaa
Haluatko vaikkapa rentoutua kivan kirjan parissa tai yllättää kaverisi kreisillä videolla? Lataa nämä sovellukset, kun kaipaat tylsään päivään piristystä.
Julkaistu: 7.4.2016

Onkohan Gigi Hadid ihan Wattpadin pauloissa?

Oman elämänsä tähti: Musical.ly

Musical.ly-sovelluksella voi etsiä, luoda ja jakaa lyhyitä musiikkivideoita. Idea on sama kuin suositussa Dubmashissa: musiikin päälle imitoidaan lauluosuus. Mitä villimpi, sen parempi! Videoiden pituus on korkeintaan 15 sekuntia ja niihin voi lisätä erikoisefektejä. Sitten videot saa lähettää eteenpäin kavereille, jakaa suoraan someen tai tallentaa omaksi iloksi puhelimeen. Palvelusta voi myös löytää uskomattomia esityksiä muilta lahjakkailta tyypeiltä.

Saatavilla ilmaiseksi iOS-laitteille ja Android-laitteille.

Muodin metsästäjä: The Hunt

Näitkö lehdessä, lempi-instaajallasi tai suosikkitubettajallasi vaatteen, jonka merkin haluaisit selvittää? Lähetä siitä kuva The Hunt -sovellukseen ja muut käyttäjät auttavat etsimään alkuperäisen tuotteen tai jonkin sitä muistuttavan. Sovellukseen voi myös postata esimerkiksi kaksi asuvaihtoehtoa ja pyytää muita äänestämään suosikkiaan.

Saatavilla ilmaiseksi iOS-laitteille ja Android-laitteille.

 

Lukemista aina taskussa: Wattpad

Wattpad-sivusto syntyi harrastuskirjoittajien yhteisöksi, jonne kuka tahansa saa postata tarinoitaan ja lukea niitä ilmaiseksi. Saitti on jo synnyttänyt monta menestystarinaa. Muun muassa Estelle Maskamen DIMILY-sarjan suosio räjähti Wattpadissa. Myös Anna Toddin After-kirjasarja ponnahti menestykseen Wattpadissa. Suositulla sivustolla on myös sovellus, jonka kautta voi muun muassa lukea tarinoita offline-tilassa.

 

Tee oma lookbook: Stylicious

Ota kiireisen aamun avuksi sovellus, joka auttaa valitsemaan täydellisen asun etukäteen. Stylicious-appiin ladataan valokuva jokaisesta vaatteesta. Kannattaa aloittaa niistä, joita käytät eniten. Sen jälkeen asukokonaisuuksia on helppo yhdistellä suoraan puhelimessa, ja parhaat voi tallentaa kalenteriin.

Saatavilla ilmaiseksi iOS-laitteille ja Android-laitteille.

Lue myös nämäjutut:

Kommentoi »