Demi

Naurutakuu! Nämä Snapchat-ideat pelastavat tylsät hetket

Naurutakuu! Nämä Snapchat-ideat pelastavat tylsät hetket
Onko sinulla niin tylsää, että olet katsonut ihastuksesi My Storyn kymmenen kertaa? Kokeile Snapchatissa näitä hauskoja ideoita.
Julkaistu: 17.6.2016

Ai miten niin tylsää? Kylie Jennerillä on aina uusia ideoita snäppäiltäväksi.

Jos haluat tehdä jotain kavereiden kanssa muttet jaksa nousta sohvalta:

Pelaa Pictionarya

Snapchat on kuin tehty kuva-arvoituksia varten. Ota selfie ja piirrä itsestäsi julkkis tai muu ihmishahmo. Pyydä kavereita arvaamaan, kuka olet. Tai piirrä ihan mitä tahansa yksivärisen kuvan päälle. Ensimmäisenä oikein arvannut saa olla seuraava piirtäjä.

Jos roikut Snapchatissa, vaikka sinun pitäisi lukea pääsykokeisiin tai siivota:

Tylsiin hetkiin naurua

Yhdistä asialliset hommat ja Snapchat. Snäppää kuva vaikka ­pääsykoekirjan henkilöstä ja keksi sille hauskat vuorosanat. Voit treenata myös matematiikan kaavioita: ”Tämä kuvio esittää opiskelumotivaationi ja Vampyyripäiväkirjojen uuden kauden lineaarista riippuvuutta.” Tai jos sinun pitää siivota huoneesi, pyydä vaikka kavereita snäppäämään, mitä teet aina seuraavaksi.

Jos sinulla ja kaverillasi on aikaa omistaa Snapchatille vaikka koko viikonloppu:

Snapchat-lyhytelokuva

Ota mallia Kylie Jennerin mahtavista Snapchat-lyhyt­elokuvista ja suunnittele tarina, jonka voit kertoa ­kymmenen sekunnin pätkissä. Jos aiheita on vaikea keksiä, mieti, miten vaikkapa Titanic tai Teen Wolf toimisi lyhytelokuvana. Hyödynnä emojeita ja piirustustyökalua.

Haluamme tehdä kaverini kanssa snäppejä, jotka saavat muut nauramaan.

Kelaa taaksepäin -haaste

Tiedätkö YouTuben backwards-haasteen? Kokeile sitä snäppinä. Ideana on esimerkiksi juosta, kävellä portaita tai nousta sängystä – takaperin. Kuvaa kohtaukset ja valitse filtteri-valikosta lopusta alkuun -toiminto. Haasteen voittaa se, joka näyttää luonnollisimmalta.

Lue myös

Kiinnostaako pelit, puhelimet, tietokoneet, vlogit tai koodaus? Demi on aloittanut Tytöt ja teknologia -hankkeen, josta saat tietoa ja inspiraatiota aiheesta.

Kommentoi »