Demi

Nämä viestit poika haluaa saada

Nämä viestit poika haluaa saada
Viisi viestiä jotka tekevät vaikutuksen poikaan. Lue vinkit jutusta – mutta älä analysoi liikaa.
Julkaistu: 11.1.2016

Paper Towns -elokuvassa Quentin (Nat Wolff) etsii viestejä Margolta.

1. ”Näin susta just unta.”

Poikaa kutkuttaa ajatus, että ajattelet häntä. Tällaisen viestin voi lähettää kullalle tai tunnustelevana flirttailuna ihastukselle. Se lämmittää myös kaveripojan mieltä. Huomionosoitukset ja kehut pitävät ihastusta yllä pitkässäkin suhteessa.

2. ”Oot hauska. Lähdetkö joskus elokuviin?”

Selkeä aloite on poikien mieleen, ja itseluottamus viehättää. Viestitellessä käy helposti niin, että molemmat osapuolet pelkäävät pakkeja eivätkä uskalla paljastaa aikeitaan. Jos tilanne ei etene, tee aloite, josta käy selväksi, haluatko treffeille vai et. Sanat ovat selkeämpiä kuin emojit. Joku tulkitsee silmäniskun tai sydämen flirtiksi, kun taas toinen viljelee niitä kaikille tutuilleen.

3. ”Kaikki on hyvin. Mulla oli huono päivä, koska…”

Tämä viesti helpottaisi monia tuskaisia tilanteita. Mikään ei ole niin raivostuttavaa kuin pelkkä ”joo” tai ”ihan sama”, kun poika yrittää selvittää, mikä tyttöä kiukuttaa. Jos syy ei ole hänessä, kerro se. Jos haluat, että poika tulee luoksesi piristämään sinua, kerro sekin. Pojat inhoavat arvailua ja viestien tulkitsemista.

4. ”Tsemppiä illan peliin!”

Kannustusviesti kertoo, että olet oikeasti kuunnellut poikaa ja ymmärrät, että vaikkapa jääkiekko-ottelu tai esiintyminen on hänelle tärkeä. Pojassa asuu pieni sankari, joka toivoo, että hänen tekemisiään ja taitojaan arvostetaan ja kehutaan.

5. ”Hahah, näitkö tämän giffin?”

Älä mieti liikaa. Sisäpiirivitsit, kuvat ja muut huolettomat aiheet tekevät viestittelystä rentoa  – ja pojille helpompaa. Poikien keskinäinen viestittely on useimmin läpänheittoa tai lyhyttä asioiden sopimista. Siksi viestejä on usein turha ylianalysoida. Luultavasti hänellä ei ollut yhtään taka-ajatusta.

Lue myös:

Kommentoi »