Demi

Nämä ovat kauden tyylikkäimmät juhlakengät

Nämä ovat kauden tyylikkäimmät juhlakengät
Juhlakengissä kaikkein tärkeintä on mukavuus mutta kiva ulkonäkö tulee heti hyvänä kakkosena. Jos haluat olla askeleen edellä muita, valitse tänä kesänä matalat korot tai nilkoista nyöritettävät.
Julkaistu: 26.5.2016

Chloén kevään ja kesän mallistojen näytöksessä nähtiin värikkäitä nyörejä ja matalia korkoja.

1. Pistokkaat

Marimekko

Chloé

Acne

Kantapäästä avoimet pistokkaat, englanniksi mule shoes, ovat kauden suurimpia trendejä. Helpot kengät sopivat myös arkisempaan käyttöön, kuten kesätöihin toimistossa. Jos valintasi on Acnen tyyliin aamutossumaisimmat versiot, panosta juhlia varten tyylikkäisiin koruihin ja laadukkaisiin vaatteisiin.

2. Hapsut

BCBG

Hapsut näkyvät tänä(kin) kesänä kaikkialla: vaatteissa, laukuissa, koruissa ja kengissä. Valmistujaisissa ei kuitenkaan ole kaikkein asiallisinta näyttää Pocahontakselta mokkasiineineen, joten valitse hillitysti hapsutetut kengät. Myös muut kuin ruskeansävyiset kengät voivat ehkäistä liian boheemia vaikutelmaa.

3. Metallinhohtoiset

Blugirl Blumarine

Päivitä perinteisistä sandaaleista luksusversiot ja valitse hopeat, kultaiset tai ruusukultaiset jalkineet. Ne hohtavat kilpaa auringon kanssa ja keräävät taatusti kehuja kanssajuhlijoilta. 

4. Nyöritettävät

Angelo Marani

Gladiaattorimaiset nyörikengät ovat kauden himoitumpia. Vaikka kaupat ovat pullollaan lähinnä ruskeita ja mustia gladiaattorisandaaleita, hempeämpi värivalinta sopii kauniisti kesän tilaisuuksiin. 

5. Matalat korot

Jil Sander

Trendikäs koron korkeus on maltillisen mummomainen,  mikä ilahduttaa juhlissa, joissa istumapaikkoja ei riitä kaikille tai tanssit jatkuvat yömyöhään. Vinkki: Näitä herkkuja voi löytää myös kirppareilta, kunhan tarkistaa, etteivät popot ole ihan puhki kävellyt. Poista kirppiskorkojen tunkkaisuutta tuulettamalla ne ja lisäämällä jalkateriin raikastavaa suihketta.

6. Läpinäkyvät korot

Anterprima

Jos haluat ehdottomasti kopistella huikentelevissa mitoissa, lue vinkit siihen, miten jalkasi jaksavat koroissa koko päivän. Tällä hetkellä kiehtovin korko on läpinäkyvä muovikorko, joka näyttää samanaikaisesti futuristiselta, henkäyksen keveältä ja satumaiselta. Myös hennosti liukuvärjätyt versiot ovat oiva vaihtoehto.

7. Teräväkärkiset

Ferragamo

Kengän kärki saa olla nyt terävä. Etenkin matalat, nyöreillä varustetut ballerinakengät näyttävät skarpeilta kapenevilla kärjillä. 

+ 1 asusta nilkkakorulla

Duyos

Kauneimpien juhlakorujen listalle paluun tekevät nilkkakorut. Jalassa helisevä koru kiinnittää kavereiden katseet kivoihin kenkiisi ja kimaltava ketju tuo lisäsäväyksen yksinkertaisiin jalkineisiin.

Lue myös: 

Kommentoi »