Demi

Nämä naiset antavat sinulle voimaa

Nämä naiset antavat sinulle voimaa
Tyttöjen viikko: Inspiroidu upeiden julkkisnaisten asenteista.
Julkaistu: 7.10.2014
Ketä tyttöä tai naista sinä arvostat? Demittäjät ihailevat muun muassa suomalaista aivotutkijaa, drag queen -legendaa ja omia läheisiään, jotka ovat selvinneet rankoistakin kokemuksista. Lue koko keskustelu ja jaa oma esikuvasi.
Näitä neljää demittäjien ihailemaa julkkisnaista yhdistää rohkeus – ja se, että he ovat kaikki 24-vuotiaita.

1. Rento Jennifer

"Jennifer Lawrence on huumorintajuinen eikä mikään tosikko, jonka pitää näyttää joka paikassa täydelliseltä", kirjoittaa nimimerkki Amellia. Nälkäpeli-tähti tunnetaan Hollywoodin järjettömien ulkonäköpaineiden arvostelusta.
­­– Pitäisi olla laitonta kutsua televisiossa ketään lihavaksi, Jennifer sanoi viime vuonna ABC-televisiokanavan haastattelussa.

2. Peloton Emma

Useampi demittäjä mainitsee esikuvakseen Emma Watsonin. Sydämellinen Emma ei pelkää tarttua epäkohtiin. Näyttelijä on YK:n tasa-arvojärjestön Un Womenin hyvän tahdon lähettiläs ja piti hiljattain puheen, joka käynnisti vilkkaan keskustelun feminismistä.
­– Sukupuolten välinen tasa-arvo vapauttaa paitsi naiset myös miehet stereotyyppisistä sukupuolirooleista, Emma twiittaa.

3. Määrätietoinen Anna

Nimimerkki qwertyåå ihailee Anna Abreuta, koska hän on rohkeasti oma itsensä. Ei ole ihme, että laulaja on saavuttanut paljon, sillä hän on kova tekemään töitä ja päättäväinen.
 – Olen tosi suorasanainen, tarkka ja tiukka siitä, mitä haluan, Anna sanoo Demin haastattelussa.

4. Vahva Taylor

"Hänen pituutensa ei ole este korkojen käyttämiselle, minkä toivoisin itsekin joskus oppivani. Yksinkertaisesti upea ja ihana <3", Nuffe^ hehkuttaa. Tyylitaiturina tunnettu Taylor Swift rakastaa sinkkuelämäänsä New Yorkissa.
– Pidän elämästäni juuri nyt todella paljon. Ympärilläni on koko ajan ystäviä. Olen alkanut maalata ahkerasti ja harrastanut paljon liikuntaa. Olen nykyään erittäin ylpeä siitä, että olen vahva, lokakuun lopussa uuden 1989-levyn julkaiseva Taylor kuvailee onnen tunnettaan Rolling Stonelle.
Hekin inspiroivat demittäjiä: Tove Jansson, Lady Gaga, Shay Mitchell, Lizzie Armanto, Ellen Page, Cara Delevingne, Eva Wahlström, Armi Toivanen, Frida Kahlo, Marie Curie, Elli Haloo, Paula Vesala, Mira Luoti, Paula Koivuniemi, Krista Kosonen, Scarlett Johansson, Paloma Faith

Demi.fissä juhlitaan tällä viikolla tyttöjä. Lue, miksi juuri nyt on juhlan aika ja miten voit osallistua tyttöjen viikkoon Instagramissa.

Kommentoi »