Demi

Nämä matkablogit inspiroivat


TOP 5: Nämä upeat matkablogit lievittävät (tai pahentavat!) kaukokaipuutasi. Anna bloggaajien viedä sinut vaikkapa Australiaan, Etelä-Amerikkaan tai Alaskaan.
Teksti Ida Valpas
Kuvat All Over Press

Inspiroiva Laura Let’s Go

Laura reissasi Japanin ja Australian kautta Yhdysvaltoihin. Varoitus: matkablogi saattaa saada sinut pakkaamaan laukkusi ja lähtemään hedelmänpoimijaksi kenguruiden keskelle.

Lue blogia.

Trendikäs Deep Red Blues

Blogia kirjoittava suomalainen Kea  harrastaa lumilautailua, skeittausta ja kauniiden maisemien etsimistä. Trendikkäässä matkablogissa on houkuttelevia matkakertomuksia esimerkiksi Alaskasta.

Lue blogia.

Kaunis Archie Gone Lebanon

Kiihkeä matkakuume ja pieni budjetti tuntuvat mahdottomalta yhdistelmältä. Kauniissa blogissa ongelma on ratkaistu, ja kirjoittaja Inka saa kotimaan reissutkin näyttämään inspiroivilta.

Lue blogia.

Jännittävä Fat in Bangkok

Tässä on Aasiaan hullaantuneiden uusi suosikkiblogi. Kirjoittaja on matkannut junalla läpi Mongolian, reppureissannut ristiin rastiin ja ollut vaihtarina Thaimaassa.

Lue blogia.

Suloinen All Pages by Annu

Etelä-Amerikassa seikkaileva Annu päivittää blogiaan tiheästi. Bonuksena on paljon söpöjä otoksia esimerkiksi aaseista ja hylkeistä.

Lue blogia.

Lue myös

Näin pakkaat matkalle

Onko edessä pitkä auto-, juna- tai lentomatka? Poimi tekemistä matkalle!

Julkaistu: 27.3.2015