Demi

Nämä matkablogit inspiroivat

Nämä matkablogit inspiroivat
TOP 5: Nämä upeat matkablogit lievittävät (tai pahentavat!) kaukokaipuutasi. Anna bloggaajien viedä sinut vaikkapa Australiaan, Etelä-Amerikkaan tai Alaskaan.
Julkaistu: 27.3.2015

Inspiroiva Laura Let’s Go

Laura reissasi Japanin ja Australian kautta Yhdysvaltoihin. Varoitus: matkablogi saattaa saada sinut pakkaamaan laukkusi ja lähtemään hedelmänpoimijaksi kenguruiden keskelle.

Trendikäs Deep Red Blues

Blogia kirjoittava suomalainen Kea  harrastaa lumilautailua, skeittausta ja kauniiden maisemien etsimistä. Trendikkäässä matkablogissa on houkuttelevia matkakertomuksia esimerkiksi Alaskasta.

Kaunis Archie Gone Lebanon

Kiihkeä matkakuume ja pieni budjetti tuntuvat mahdottomalta yhdistelmältä. Kauniissa blogissa ongelma on ratkaistu, ja kirjoittaja Inka saa kotimaan reissutkin näyttämään inspiroivilta.

Jännittävä Fat in Bangkok

Tässä on Aasiaan hullaantuneiden uusi suosikkiblogi. Kirjoittaja on matkannut junalla läpi Mongolian, reppureissannut ristiin rastiin ja ollut vaihtarina Thaimaassa.

Suloinen All Pages by Annu

Etelä-Amerikassa seikkaileva Annu päivittää blogiaan tiheästi. Bonuksena on paljon söpöjä otoksia esimerkiksi aaseista ja hylkeistä.

Lue myös

Kommentoi »