Demi

Nämä 5 asiaa auttoivat Selena Gomezia uudistumaan

Nämä 5 asiaa auttoivat Selena Gomezia uudistumaan
Helmikuun Demi ilmestyy huomenna keskiviikkona. Nämä oivallukset auttoivat Selena Gomezin uran nousuun. Voisiko niitä soveltaa omaan elämään?
Julkaistu: 25.1.2016

Selena aloitti uransa uudistamisen päättäväisesti vuosi sitten. Nyt hän on suositumpi kuin koskaan.

1. Selena purki Disney-sopimuksen

Selena katkaisi ensi töikseen yli kymmenen vuotta kestäneen työsuhteensa Disneyyn ja edelliset albumit julkaisseeseen levy-yhtiö Hollywood Recordsiin. Lisäksi hän hyvästeli luomansa vaatemerkin Dream Out Loudin ja kertoi managerina toimineelle Mandy-äidilleen, että on aika palkata tehtävään joku toinen.

2. "Halusin tehdä omat valintani"

Tärkein muutos oli levytyssopimus Interscope-yhtiön kanssa.

”Halusin kertoa tunteistani uudella levyllä omin sanoin. Tahdon seistä jokaisen valintani takana”, Selena sanoo Ellessä.

Selena toimi uuden levynsä vastaavana tuottajana, valitsi yhteistyökumppanit, osallistui kappaleiden kirjoittamiseen ja hyväksyi päätökset brändin ulkoasusta ja markkinoinnista. 

”Omien valintojen tekeminen on minulle iso juttu. Enää minua ei yritetä muokata muuksi kuin olen”, hän kertoo Flare-lehdelle.

Selena valitsi ensimmäiseksi sinkkujulkaisuksi rappari A$AP Rockyn kanssa tehdyn Good for Youn, josta tuli Selenan kaikkien aikojen menestynein biisi.

Lokakuussa Selena poseerasi arvostetun Billboard-musiikkilehden kannessa, johon pääsevät vain alan merkittävimmät tekijät.

3. Vakavammat roolit näyttävät uuden puolen

Selena on halunnut vakavoitua myös näyttelijänä. Hän on kuvannut esimerkiksi elokuvat The Revised Fundamentals of Caregiving ja In Dubious Battle, joista povataan näyttelijänuran käännekohtaa. 

In Dubious Battlen ohjaaja ja näyttelijä James Franco kehuu Selenan taidokasta roolisuoritusta nuorena yksinhuoltajaäitinä. Elokuvaa tähdittävät myös Josh Hutcherson (Nälkäpelit), Ashley Greene (Twilight-elokuvat) ja Nat Wolff (Paper Towns).

Kuva, jonka Selena Gomez (@selenagomez) julkaisi

27. 03ta 2015 klo 21.35 PDT

Kuva on julkaistu Selenan Instagram-tilillä kuvausten aikaan.

4. Kiltteys on hyvä asia

Kun on yhtä kuuluisa kuin Selena, joku on aina lyttäämässä. Selenan mukaan paras puolustus on kiltteys.

”Äitini opetti, että lyövälle kädelle pitää kääntää toinenkin poski. Teen niin aina, vaikka olisin kuinka suuttunut ja turhautunut. On ihanaa tietää, että kun toinen näytti pahimman puolensa, minä vastasin siihen parhaimmallani”, Selena kertoo Timessa.

Kiltteys ei kuitenkaan tarkoita, että pitäisi olla täydellinen. 

5. Miehille on eri säännöt

Selena myös tiedostaa, että naisilta myös vaaditaan toistaiseksi eri asioita kuin miehiltä. Hän teki äskettäin ison mainossopimuksen hiustuotemerkin kanssa ja arvelee, että sen saaminen on puhtoisen maineen ansiota.

”Jos olisin aiheuttanut puoliksikaan niin paljon kohuja kuin mieskollegani, minulla ei olisi käsissäni isoa mainosdiiliä. Onneksi naisjulkkikset ovat alkaneet pitää meteliä tästä kaksinaismoralismista”, hän pohtii Billboardissa.

Tällä ajatuksella Selena selkeästi leikittelee tuoreimmalla musiikkivideollaan Hands to Myself, joka aiheutti kohua rohkeudellaan.

Helmikuun Demi on kaupoissa 27. helmikuuta.

Kommentoi »