Demi

Näistä Cory Monteith muistetaan

Näistä Cory Monteith muistetaan
Gleen Finninä tunnettu Cory Monteith, 31, rakasti musiikkia ja vastanäyttelijäänsä Lea Micheleä.
Kuvat
Julkaistu: 15.7.2013

Cory Monteith menehtyi traagisesti lauantaina. Kokosimme näyttelijän muistoksi hänen sitaattejaan vuosien varrelta.

Gleestä

"Gleessä parasta on juuri se, että se käsittelee rakkaushuolia ja muita ongelmia niin avoimesti. Toivon, että sarja auttaa varsinkin niitä, jotka epäröivät oman seksuaalisuutensa kanssa. Salainen juonitoiveeni on, että Gleen vierailevana tähtenä pistäytyisi jonkin toisen sarjan hahmo – vaikkapa Liz Lemon (Tina Fey) 30 Rock -sarjasta. Myös American Idolin tuomarit voisivat käväistä arvioimassa porukkamme esityksiä. Jos saisin päättää, Finn laulaisi silloin Foreignerin I Want to Know What Love Is -biisin. Olen hulluna kasariheviballadeihin!”

"Vaikka et muuten tykkäisi Gleestä, on vaikea inhota sarjaa, jonka ideana on tanssia ja laulaa. Se saa ihmiset hymyilemään."

Musiikista

”Olen aina ollut tosi musikaalinen, mutta lauloin ekaa kertaa ihmisten edessä vasta Gleen koelauluissa. Ei uskoisi, että muutamassa vuodessa elämä voi muuttua niin täysin! Soitan rumpuja ja laulan Bonnie Dune -nimisessä bändissä. Olen ollut myös tuomarina kisassa, jossa etsittiin parhaat musiikkitunnit järjestävää amerikkalaiskoulua. Gleen lisäksi haluan näytellä leffoissa. Monte Carlo -leffan kuvaaminen Välimerellä oli mahtavaa: ahmin kaksin käsin patonkia ja haisevia ranskalaisia juustoja!”

Tyttöystävästä

"Kun tapasin Lean (Michele) ensimmäisen kerran, olin kauhuissani. Ihan totta. Hän oli niin lahjakas. Olin katsonut Lean esiintymisvideoita YouTubesta ja hänessä on energiaa, jollaista en ollut nähnyt kellään toisella."

"Luulen, että jokainen tyttö haluaa poikaystävän, joka jahtaa häntä riidan päätteeksi Pariisiin asti [kuten hahmoni Monte Carlossa]. Ja moni poika haluaa olla sellainen poikaystävä. Toivon, että jonain päivänä saan olla se tyyppi. Haluan päästä naimisiin, hankkia lapsia ja elää elämäni onnellisena loppuun saakka. Se on minulle tärkeää."

Lähteet: Teen Vogue, Parade, WetPaint, Demi 8/11

Kommentoi »