Demi

Näin yllätät pojan iloisesti

Näin yllätät pojan iloisesti
Millainen yllätys on pojan mielestä hauska ja mikä on pojan mielestä romantiikkaa?
Julkaistu: 6.3.2015

Hymy, katse ja kosketus saavat pojan ihastumaan.

Pojat eivät yleensä kaipaa suureellista romantiikkaa Hollywood-tyyliin. Esimerkiksi nauraminen yhteisille vitseille on täydellinen hetki, jolloin poika tuntee, että olette yhdessä jotain erityistä.

Romanttinen viesti tai kuva hymyilyttää poikaa.

Parhaassa viestissä on jotain henkilökohtaista. Ota kuva paikasta, jossa suutelitte ensimmäisen kerran tai muistuta ihastusta yhteisestä hetkestänne lähettämällä hänelle linkki biisiin, josta olette jutelleet.

Sujauta poikaystäväsi taskuun yllätys.

Anna pojalle suloinen kortti, yhteiskuva teistä tai lähetä hänelle WhatsApp-viesti, kun poika istuu vieressäsi koulun ruokalassa tai kun olette kaveriporukalla istumassa iltaa. Yllättävässä tilanteessa arkinenkin viesti tuntuu kutkuttavalta.

Pojan harrastukseen saattaa liittyä romanttisia haaveita.

Kitaristi haaveilee, että saisi opettaa tyttöä soittamaan, ja bodari toivoo, että joku salin tytöistä pyytäisi varmistamaan penkkipunnerruksessa. Harrastusten ja taitojen kehuminen tuntuu pojasta mukavalta, sillä ne ovat iso osa hänen identiteettiään. Jalkapalloilija on onnensa kukkuloilla, jos tyttö kehuu hänen maaliaan pelin jälkeen ja kertoo, että futarit ovat hänestä kuumempia kuin lätkäjätkät.

Pojat eivät tiedä, mikä on tytöistä romanttista.

Poikien mielestä eri asiat ovat usein romantiikkaa kuin tyttöjen mielestä. Älä siis pety, jos kultasi ei yllätä sinua romanttisesti arkena - tai juhlapäivinä. Tietokoneen kovalevy voi olla pojan mielestä romanttinen lahja, jos olet aiemmin valittanut koneen hitaudesta. Kaikki tytöt eivät edes pidä perinteisestä romantiikasta, joten pojan on vaikea osua heti napakymppiin. Jos toinen kysyy, mitä haluat, esitä toiveesi suoraan ja kiertelemättä.

Asiantuntijana Demin poikaguru Elias Lahtinen

Kommentoi »