Demi

Näin tähdet treenaavat

Näin tähdet treenaavat
Top 3: Lue, mitkä lajit pitävät upeat julkkisnaiset huippukunnossa.
Julkaistu: 1.4.2014

Jos Katy Perry ei hikoile esiintymislavalla, hän painuu luontoon.

1. Katy kerää askelia

Laulaja Katy Perry vaihtelee treeniä työtahdin mukaan.

– Kiertueella pysyn kunnossa sillä, että minulla on viikossa viisi parituntista show’ta. Nyt tauolla teen pitkiä kävelylenkkejä luonnossa. Olen koukussa askelmittarin lukeman kasvattamiseen! Lenkeillä ehdin myös kuunnella uutta musiikkia, Katy sanoo Access Hollywoodin haastattelussa.

2. Hayden hiljensi vauhtia

Näyttelijä Hayden Panettieren treenin avainsana on monipuolisuus: hän treenaa bikram-joogaa, voimaharjoituksia, kävelyä, juoksua, uintia ja pilatesta.

– Ennen juoksin joka päivä. Se oli minulle liikaa, eikä kroppani kestänyt sitä. Nyt en vedä itseäni äärirajoille. 16-tuntisten työpäivien aikana tulee muutenkin liikuttua paljon, Hayden kertoo examiner.comissa.

3. Emily treenaa pilatesta

Näyttelijä Emily VanCampin treeniohjelmasta noin puolet on vesiliikuntaa, mutta ehdoton ykköslaji on tähtien suosima pilates.

– Treenaan keskivartaloani pilateksessa 3–4 kertaa viikossa. Venyttelyt ja ojennukset ovat kuin balettia. Plussaa on, että saa treenata makuuasennossa. Sataseksi kutsuttu vatsalihasliike on tappavan tehokas. En voi sanoa, että pidän liikkeestä, koska se on vaikea. Se kuitenkin toimii! Emily sanoo self.comissa.

Lue lisää Emily VanCampin hyvän olon vinkkejä huhtikuun Demistä!

Kommentoi »