Demi

Näin saat rinnat näyttämään isommilta

Näin saat rinnat näyttämään isommilta
Haluaisitko korostaa rintojasi joissakin tilanteissa? Tässä muutamia vinkkejä siihen, miten saat isomman näköiset rinnat luonnollisesti.
Julkaistu: 18.6.2015

Ryhti kuntoon

Rintojen kokoon ei voi vaikuttaa, mutta siihen, miltä ne näyttävät, onneksi voi. Aivan ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa ryhti. Se, miten kannattelet itseäsi, vaikuttaa suuresti rintojesi ulkonäköön. Jos asentosi pysyy jatkuvasti lysyssä tai kumarassa, rintasikaan eivät pääse oikeuksiinsa. Rinnat näyttävät huomattavasti ryhdikkäämmiltä ja myös isommilta, kun pidät selkäsi suorassa.

Muista treenaaminen

Rinnat koostuvat pääasiassa rasvakudoksesta, jonka muotoon ei voi vaikuttaa urheilemalla. Rintoja kuitenkin kannattelevat lihakset, joita voi muokata treenillä. Vahvat rintalihakset tuovat rinnat kauniisti esiin ja antavat niille ryhtiä. Voit treenata rintalihaksiasi esimerkiksi punnerruksia tekemällä. 

Älä myöskään unohda venyttelyä liikkumisen jälkeen jälkeen. Treenatessa lihas vetäytyy kasaan, ja ilman huolellista venyttelyä rintalihakset kiristyvät ja voivat alkaa vetää hartioita eteenpäin.

Hanki hyvät rintaliivit

Push up-liivit ovat tehokasta silmänlumetta, joilla saat rintasi kohoamaan huomattavasti. Niillä voit hetkeksi hämätä, että rintasi näyttävät isommilta kuin ovatkaan.

Vältä kuitenkin push up-liivien päivittäistä käyttöä Pidemmällä tähtäimellä kannattaa valita kunnolliset, tukea antavat rintaliivit. Muista myös käyttää urheillessa sporttiliivejä.

Älä laihduta

Koska rinnat koostuvat pääosin rasvakudoksesta, nopea laihduttaminen tekee rinnoista pienemmät ja silti roikkuvammat. Rintojen ulkonäön kannalta kannattaakin syödä terveellisesti ja pitää paino tasaisena.

Etkö saanut vastausta pulmaasi? Lue kaikki rinnoista Demin mahtavasta tietopaketista.

Asiantuntija: nuorisolääkäri ja seksuaalineuvoja Miila Halonen, Väestöliitto

Kommentoi »