Demi

Näin saat rajauksen pysymään aamusta iltaan

Näin saat rajauksen pysymään aamusta iltaan
Näillä neuvoilla piirrät pysyvän rajauksen silmiin ja pidät kynäsi kunnossa. Lue myös, mikä kajaalin valinnassa on tärkeää.
Julkaistu: 20.9.2016

1. Käytä pohjustusvoidetta ennen rajausta

Jotta rajaus kestää koko päivän, levitä yläluomelle silmämeikin pohjustukseen tarkoitettua primer-voidetta tai pohjusta luomet ohuella kerroksella meikkivoidetta, jonka kiinnität puuterilla.

2. Taivuta ripset ja käytä vedenkestävää ripsiväriä

Jos ripsesi ovat suorat, taivuta ne ja käytä vedenkestävää ripsiväriä, joka pitää taivutuksen vesiliukoista ripsaria paremmin.

3. Pehmitä kynä ennen rajausta

Sisärajaukseen käytettävän kajaalin pitää olla pehmeä. Voit lämmittää ja pehmentää kynää vetämällä sitä hennosti pitkin kämmenselkää.

4. Korjaa huti topsipuikolla ja voiteella

Kun sohaiset rajatessasi ohi, älä suhri tahraa sormin. Kasta topsipuikko kasvovoiteeseen ja pyörittele se sileäksi ja kosteaksi kämmenselkää vasten. Putsaa virheet varovasti pyyhkien.

5. Teroita kynä joka kerta

Teroita sisärajaukseen käyttämäsi kajaali aina käytön jälkeen ja sulje korkki, jolloin kynä odottaa sinua puhtaana meikkipussissa. Älä lainaa kynää kavereille, jotta pöpöt eivät leviä.

+ Tee värillinen rajaus näin

Kun käytät värillistä rajauskynää, sääntö on, että sääntöjä ei ole. Valitse väri fiiliksen ja tyylin mukaan: mitä kirkkaampi, sitä parempi. Älä mieti, sopiiko väri sinulle. Kyllä se sopii.

Rajaa silmät ylä- ja alaluomelta. Värillisellä kajaalilla saat pehmeän rajauksen, jonka voit kiinnittää ja häivyttää sutimalla päälle samanväristä puuterimaista luomiväriä. Kimaltavien vaatteiden kanssa toimii parhaiten mattarajaus.

Asiantuntija meikkitaiteilija Jenny Jansson

Lue myös

Kommentoi »