Demi

Näin rennosti Taylor Swift pukeutuu treffeille Tom Hiddlestonin kanssa

Näin rennosti Taylor Swift pukeutuu treffeille Tom Hiddlestonin kanssa
Laulaja Taylor Swift tietää, että treffeillä kannattaa pukeutua niin, että vaatteet sopivat deittien luonteeseen ja niissä on mukavaa olla.
Julkaistu: 28.7.2016

Laulaja Taylor Swift ja miesystävä, näyttelijä Tom Hiddleston, ovat umpirakastuneita ja ihanan tavallisia - tyylikkyydestä tinkimättä. Kopioi Taylorin ihanat treffiasut ja hurmaa oma kultasi olemalla oma, rento itsesi!

1. Merenrannalle viileänä päivänä

Jos treffeillä suunnataan tyrskyiselle hiekkarannalle pilvisenä päivänä, ei ole järkevää väristä hellemekossa ja varvassandaaleissa hampaat kalisten. Rannalle kelpaavat rennon sporttiset vaatteet, kuten raikas neulepusero, kevyt toppatakki (kyllä, etenkin Suomen kesässä) ja kumpparit. Kun asu on käytännöllisen kiva, voi asusteilla ja hiustyylillä tuoda vaihtelua. Taylorin tapauksessa mausteen tuo punainen huivi ja hapsuilla koristeltu laukku. Vinkki: todella trendikäs tapa asustautua on solmia kaulaan ohuenohut huivi!

2. Yhteiselle matkalle

"Mitäs, jos oltaisiin tänään tummansinisiä?" tuumi Taylor, kun Tomppaa treffeille pyysi. Ennalta sovittua tai ei, laivastonsininen teemaväri pukee hyvin "Hiddleswiftiä". Taylor oli kenties lainannut Australian-lennolle Tomin retrohenkistä, vetoketjullista pusakkaa, johon on turvallista käpertyä ilmastoidussa koneessa. Puseron alta pilkistävä gingham-ruutukuosinen mekko on niin ikään kesän ja syksyn ajankohtaisimpia kuoseja. 

 

3. Mutkattomalle illalliselle

Kun lentomatkalta oli selvitty, Taylor ja Tom illallistivat Australian Gold Coastilla leppeässä kesäillassa. Taylor oli pukeutunut ihanan liehuvaan joka paikan maksimekkoon ja hiekansävyisiin muodikkaisiin nyörikorkokenkiin. Huomaa myös pieni laatikkomainen olkalaukku, joka on asusterintamalla tämän hetken trendikkäämpiä. Kokonaisuus toimii kesän treffeillä täydellisesti!

4. Romanttiselle kaupunkikiertelylle

Kun treffien kohteena on romanttinen ja kesäisen kuuma Rooma, on tyylipuhdas valinta pukeutua kesän hittiin, kokovalkoiseen. Tolppakoroilla on mukavaa kipittää pitkin mukulakivikatuja kullan käsipuolessa ja mukavankokoiseen pikkulaukkuun mahtuvat jätskirahat, postikortit ja tuliaismagneetit. Filmitähtityylisten aurinkolasien tummennuksista vain vierelläsi kulkeva kultasi erottaa hänelle omistetut katseet.

Taylor on paljon muutakin kuin tyylimuusa. Lue, miten elokuun Demin kansitähti Taylor muuttaa maailmaa ainakin kolmella tavalla.

Lue myös

Kommentoi »