Demi

Näin pidät valkoiset tennarit valkoisina

Näin pidät valkoiset tennarit valkoisina
5 vinkkiä: Valkoiset kengät säilyvät valkoisina, kun suojaat ne ennen käyttöä ja peset tahrat heti. Lady Gaga näyttää mallia.
Julkaistu: 14.5.2014
1. Suojaa kengät likaa hylkivällä suihkeella ennen käyttöönottoa. Nahkaiset kengät voi käsitellä myös läpinäkyvällä tai valkoisella kenkälankilla. Toista käsittely viikon välein.
2. Vältä valkoisten kenkien käyttämistä sateella tai kurakelillä. Lika imeytyy kosteaan pintaan sinnikkäästi.
3. Harjaa kuiva lika pois pehmeällä harjalla. Voit myös pyyhkiä tahroja liinalla, joka on kostutettu haaleassa vedessä, johon on sekoitettu mietoa saippuaa kuten mäntysuopaa. Erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista voit ostaa kenkienpuhdistusvoiteita.
Evan Rachel Wood valitsi kapeakärkiset herrainkengät.
4. Sitkeimpiä pinttyneitä tahroja voit puhdistaa kloriitti-vesiseoksella varovasti pyyhkimällä. Muista, että kloori on myrkyllistä ja erittäin syövyttävää ja hapertaa kenkien pintaa ja liimauksia. Älä liota kenkiä ja muista huuhdella ne tai pyyhkiä puhtaaksi kloorista veteen kostutetulla puhtaalla rievulla. Muuten aine jatkaa syövyttämistä.
5. Kenkien konepesua ei suositella. Niiden ompeleet ja liimaukset eivät kestä pyöritystä. Nahkakengät voivat menettää pesukoneessa muotonsa. Jos pesukone on viimeinen toivosi, pese kengät ilman linkousta 30 asteessa neutraalilla pesuaineella, jonka pH on 7.
Rihannan hohtavat tennarit ovat joko upouudet tai juuri pestyt.
Lue myös nämä viisi faktaa tennareista.
Kommentoi »