Demi

Näin opit piirtämään

Näin opit piirtämään
Kokosimme mahtavat video-ohjeet, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille piirtäjille.
Julkaistu: 9.3.2016

Esine

Esineiden piirtämisessä on tärkeää, että ne on hyvin valaistu. Aseta siis lamppu lähelle piirroksen kohdetta. Piirrä ensin esineen tai esineiden ulkoreunat ja vasta sitten yksityiskohdat. Lue tarkat ohjeet.

 

Kasvot

Piirtämistä auttaa, kun hahmottelee ensin ovaalin muodon ja jakaa sen neljään osaan. Silmät tulevat aina keskelle päätä ja sen verran etäälle toisistaan, että niiden väliin jää "kolmannen silmän" verran tilaa. Korvat alkavat silmien korkeudelta.

Katso mallikuva.

Eläin

Paras tapa on seurata aitoa eläintä. Mene eläintarhaan tai piirrä akvaarion ääressä. Jos se ei ole mahdollista, pyri käyttämään kuvaa, jonka olet ottanut itse. Silloin piirroksen kohteeseen on jo syntynyt side. Aloita suurista ääriviivoista ja etene niistä yksityiskohtiin. Jokaisen eläimen mittasuhteet ovat erilaiset, joten joudut varmasti alussa kumittamaan monta kertaa. Katso vinkkejä upean yksityiskohtaisista mallipiirroksista ja How2DrawAnimals-kanavalta.

3D-illuusio

Tee kavereihin vaikutus piirtämällä kuvio, joka näyttää nousevan paperista. Se on yllättävän helppoa!

+ Älä ota niin vakavasti

Superhauskassa Blindfolded drawing -haasteessa joudut piirtämään silmät sidottuna. Kokeile yksin tai kaverin kanssa Demin suosikkitubettajien DitaBibianan ja Sleeping Beautyn mallin mukaan.

Lue myös:

2 kommenttia