Demi

Näin lähetät erilaisen joulukortin

Näin lähetät erilaisen joulukortin

Joulukalenteri: Ilahduta ystävääsi joulun alla mahtavien sovellusten avulla.
Teksti Aino Salonen
Kuvat All Over Press
Mainos

Oman lemmikin kuva on toimiva joulukorttiklassikko.

7. joulukuuta vietetään kansainvälistä kirjeiden kirjoittamisen päivää, joten lähetä persoonallinen joulutervehdys. Hauskalla kuvalla ja näillä sovelluksilla saat varmasti hymyn ystäväsi huulille.

1. Posti

Lähetä kätevällä Posti-sovelluksella kortti puhelimestasi muutamalla klikkauksella. Ota korttiin sopiva kuva tai valitse sellainen vanhoista kuvistasi. Valitse sovelluksessa oma kuvasi tai joku sovelluksen teemakuvista ja haluamasi tekstityyppi ja kirjoita mieleisesi toivotus. Lisää vastaanottajan osoite, ja pian ystävääsi odottaa kotona ihana kortti.

Ilmaisen sovelluksen voi ladata iPhonelle, iPadille, Androidille ja Windows Phonelle. Puhelimesta tai netistä lähetetty joulukortti kotimaahan, alkaen 2,50 €.

2. Polagram

Helppokäyttöisessä ja söpössä sovelluksessa voit teettää haluamastasi kuvasta vintagetyylisen polaroidin, neliönmuotoisen kuvan tai perinteisen kymppikuvan. Jos haluat joululahjan muutamalla klikkauksella, voit teettää myös näyttävän julisteen, kuvakalenterin, kuvakirjan, iPhone-kuoren tai 36 polaroid-kuvaa suloisessa lahjalaatikossa. Kuvan voi valita paitsi omasta kuvavirrasta myös Facebookista tai Instagramista. Kaikki kuvat tulostetaan laadukkaalle valokuvapaperille. Tilaamasi tuote toimitetaan haluamaasi osoitteeseen kauniissa värillisessä kirjekuoressa.

Ilmaisen sovelluksen voi ladata iPhonelle ja Androidille. Tuotteet, 0,39–24,90 €.

3. Ifolor

Ota tai valitse haluamasi kuva, lisää halutessasi siihen filtteri ja kokeile erilaisia korttimalleja. Kaikki suunnittelemasi kortit ovat tallessa sovelluksessa, jos esimerkiksi haluat käyttää samaa pohjaa uudestaan. Kortin voi maksaa luottokortilla tai laskulla. Kiiltolakattu kortti saapuu perille postilla.

Ilmaisen sovelluksen voi ladata iPhonelle tai iPadille. Puhelimesta lähetetty postikortti 2,39–2,99 € kaikkiin maihin.

Jos lähetät joulukortin perinteisessä postissa, sen pitää olla postilaatikossa viimeistään 12. joulukuuta. Puhelimesta tai netistä voit lähettää postiluukusta kolahtavan joulukortin 18. joulukuuta asti.

Lisää kortti- ja lahjaideoita:

Järjestä joulukorttitalkoot

Ota tästä joulukortti

Näin selviät lahjarumbasta ilmaiseksi tai pienellä rahalla

Bloggaajien lahjavinkit

Parhaat paketointivinkit

Julkaistu: 7.12.2014