Demi

Näin käytät voidemaista poskipunaa

Näin käytät voidemaista poskipunaa
Demi neuvoo: Voidemainen poskipuna sopii myös huulille ja neljä muuta vinkkiä.
Julkaistu: 20.8.2014

Hailee Stainfeldin posket ja huulet ovat samaa sävyä. Kenties molemmat on punattu voidemaisella poskipunalla.

1. Levitä sormella. Voidemainen puna levitetään poskipäille meikkivoiteen jälkeen, ja levitys onnistuu parhaiten etusormella. Jos puna on puikossa, sipaise sitä suoraan puikosta poskipäille ja häivytä rajat sormella. Jos puna on tuubissa tai rasiassa, pyyhkäise puna ensin sormesta poskelle ja häivytä sen jälkeen.

2. Helppo häivyttää. Paras paikka voidevärille on poskiluun alareuna, josta se on helppo häivyttää poskipäitä kohti.

3. Helppo lisätä ja levittää. Poskipunassa vähemmän on enemmän. Punaa on helppo työstää, joten pienikin sipaisu leviää helposti halutulle alueelle.

4. Ei korosta ihon kuivuutta. Voidemainen puna on erinomainen vaihtoehto varsinkin pintakuivalle iholle, sillä voidemaiset punat usein myös kosteuttavat ihoa. Tavallinen puuterimainen puna saattaa korostaa ihon kuivuutta.

5. Toimii myös huulilla. Kevyet poskipunat toimivat myös huulipunan tai -kiillon korvikkeena. Levitä väri huulille sormella kuten poskillekin.

+1 Kikka toimii myös toisin päin. Jos poskipuna on hukassa, pyörittele sormella poskille huulipunaa. Niissä on kuitenkin enemmän pigmenttiä, joten aloita pienellä sipaisulla. Tahmealla huulikiillolla tämä ei onnistu, testattu on.

Demin toimitus testasi voidemaiset poskipunat. Löydät testin Demistä 8/2014.

Kommentoi »