Demi

Näe rakkaus ja kutsu se luoksesi

Näe rakkaus ja kutsu se luoksesi
Demi neuvoo: Nämä vinkit auttavat sinua katsomaan asioita romanttisin silmin ja houkuttelemaan rakkauden luoksesi.
Julkaistu: 14.1.2015

1. Pidä silmät auki!

Kun etsit rakkauden viestejä, mielesi virittyy huomaamaan uusia asioita ‑ ja ihmisiä. Päivän viesti voi olla sydämenmuotoinen jälki maassa tai vaaleanpunainen rakkauspilvi taivaalla. Ota sydämestä kuva ja tagaa se Instagramissa #Iseehearts. Rakkauden viestejä on varsinkin siellä, mistä niitä ei osaa etsiä. Opit katsomaan uusin silmin tyyppejä, joita et ole osannut tiirailla. Potentiaalinen kultakimpale saattaa olla aivan nenäsi edessä.

2. Jakele kehuja

Sinkku saattaa erehtyä ajattelemaan, että elämästä puuttuu jotain oleellista. Höpö höpö. Täydellisinkään ihastus ei voi tarjota kaikkea sitä, mitä saat ystäviltä, perheeltä ja itseltäsi. Vaali kaikkia suhteitasi, sillä ystävällisyys vetää puoleensa paitsi kavereita myös kultakandidaatteja. Sano peilikuvalle ja läheisillesi jotain kaunista joka päivä: ”Ihana tukka!” tai ”Olipa nerokas idea!”

3. Ime romantiikkaa

Kaikki on energiaa. Myös sinä olet energiamagneetti! Jos haluat elämääsi romantiikkaa, siirry romanttiselle taajuudelle. Se käy helposti katsomalla romanttisia sarjoja. Tarkoitukseen sopii esimerkiksi Ensitreffit alttarilla -sarja AVAlla.

Muista myös nauttia sinkkuudesta!

Kommentoi »