Demi

Nachot ja dippi

Nachot ja dippi

Resepti: Neljästä tortillaletusta teet helposti herkullisen kasan nachoja.
Teksti Ida Valpas
Mainos

Itse tehdyt nachot

1. Leikkaa neljä tortillalettua kahdeksaan osaan.

2. Peitä paistinpannun pohja reilusti öljyllä ja kuumenna. Levitä tortillapalat tasaiseksi kerrokseksi pannulle ja paista noin minuutin ajan. Käännä, kun pinta on kullanruskea.

3. Kun molemmat puolet ovat kypsiä, nostele sipsit pihdeillä talouspaperilla peitetylle lautaselle. Ripottele pinnalle hieman suolaa ja anna jäähtyä.

Raikas papudippi

  • 2 dl valkoisia säilykepapuja
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 dl crème fraichea
  • ½ valkosipulinkynsi puristettuna
  • ¼ punasipuli hienonnettuna

1. Sekoita tehosekoittimessa pavut, sitruunamehu ja crème fraiche.

2. Lisää valkosipuli ja punasipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Julkaistu: 30.4.2014