Demi

My Idol – näin suosittu sovellus toimii

My Idol – näin suosittu sovellus toimii
Hauskalla appilla voit luoda itsesi näköisen avatar-hahmon. Käänsimme kiinankieliset ohjeet, jotta onnistut varmasti!
Julkaistu: 4.5.2015

My Idol -sovellus on hauskin keksintö hetkeen. Valitettavasti siinä on yksi miinuspuoli - appi on toistaiseksi vain kiinankielinen. Ei hätää! Teimme selkeät suomenkieliset ohjeet, joita seuraamalla onnistut takuulla avatarin teossa. Kuvat löytyvät sovelluksen omilta sivuilta.

1. Ota kasvokuva

Sutaise hiukset pois kasvoilta ja ota kuva suoraan edestä. Aseta apuviivat niin, että ne menevät kuvan osoittamalla tavalla silmien kohdalle. 

.

2. Valitse sukupuoli

Vihreä on mies, punainen nainen. 

3. Tuunaa tyyppisi

Valitse paitakuvake ("Dressing"). Klikkaa alalaidan neliapilakuvaketta ("Girl Suit") ja pääset valitsemaan itsellesi valmiin asun. Odota, kunnes vaatteen taustaväri muuttuu valkoiseksi, ja se on valmis puettavaksi. Sutikuvakkeesta ("MakeUp") voit muuttaa ihosi sävyä. 

Hatun näköisen kuvakkeen takaa aukeaa erilaisia hiustyylejä ja -värejä. Silmä-kuvakkeesta voit vaihtaa avatarin silmien väriä.

Voit valita erikseen asuun esimerkiksi ylä- ja alaosan sekä kengät.

Kellon kuva vasemmassa alalaidassa tarkoittaa aikakonetta, jonka avulla voit katsoa, kuin kasvosi muuttuvat vuosien varrella. 

4. Avatar on valmis!

Voit vielä vaihtaa taustaväriä. Seuraavaksi voit tehdä itsestäsi elokuvan tai giffin.

5. Tee elokuva

Kun avatar on valmis, klikkaa alavalikosta videokameran kuvaa ja pääset "stagelle". Voit laittaa hahmosi esimerkiksi kävelemään catwalkilla ja ajamaan moottoripyörällä.

6. Jaa luomuksesi

Kun olet tyytyväinen avattareesi, tallenna se puhelimeesi. Linkki löytyy sivun vasemmasta alalaidasta. Valitse ensimmäinen kuvake, tallenna ja jaa vaikka Instagramissa.

Kommentoi »