Demi

Muistilista nettialeen

Muistilista nettialeen
Nettikauppa: Näin teet parhaat löydöt alennusmyynneistä kotisohvalla.
Julkaistu: 25.6.2014

Amazon-nettikaupan varasto Iso-Britanniassa.

Kun noudatat näitä neuvoja, ostokset nettikaupoissa sujuvat helposti kuin löhöily kotisohvalla.

1. Tarkista maksutapa. Monissa verkkokaupoissa maksutavaksi käy ainoastaan luottokortti. Osassa verkkokaupoista, kuten Elloksella ja H&M:llä, voit maksaa myös laskulla tai postiennakolla, jolloin maksat ostoksesi käteisellä noutaessasi paketin.

2. Postitus Suomeen. Jos ostat ulkomaisista kaupoista, tarkista aina ennen ostoksille ryhtymistä kohdasta "shipping" tai "delivery", mitä lähetys maksaa ja että kauppa toimittaa myös Suomeen. Voit myös googlata suosikkimerkkisi alennusmyyntejä, esimerkiksi hollister+sale. Jos tilaat merkin omasta kaupasta, varmista, että tilaat lähimmästä mahdollisesta. Esimerkiksi Hollisterilla on Yhdysvalloissa ja Euroopassa nettikaupat erikseen. Nettipalveluiden kuten polyvore.comin avulla voit etsiä vaatteita lukuisista eri verkkokaupoista esimerkiksi värin, mallin, kuosin tai ihailemasi julkkiksen mukaan.

3. Ota selvää vaihto- ja palautusoikeuksista. Vaikka sinulla olisikin oikeus palauttaa tilaamasi tuote ja saada rahat takaisin, voit joutua korvaamaan edestakaiset lähetyskulut. Muista huomioida tuotteen hintaan mahdollisesti lisättävät posti- ja vakuutuskulut sekä Euroopan ulkopuolelta tilatessasi myös tullimaksut.

4. Tarkista koko. Jos tilaat vaatteita merkiltä, jota et ole ennen käyttänyt, varmista, että tilaat oikeaa kokoa. Euroopassa on yleisesti käytössä neljä eri kokojärjestelmää, joiden lisäksi muun muassa amerikkalaisilla ja japanilaisilla on omat kokonsa.

5. Voit ostaa myös käytettyä. Nettihuutokaupoista, kuten ebay.comista ja huuto.netistä, voit löytää edullisesti myös käyttämättömiä tai vähän käytettyjä huippusuunnittelijoiden luomuksia. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana väärennöksien ja huijareiden varalta ja varoa, ettei huutokaupan into saa maksamaan ylihintaa. Maksu on turvallisinta hoitaa noudon yhteydessä tai Paypal-palvelun kautta.

Näin myyt netissä omia tavaroitasi.

Kommentoi »