Demi

Molly voitti Voice Kidsin

Molly voitti Voice Kidsin
Demi tapasi: Voice Kids -voittaja Molly Rosenström, 14, kertoo haaveistaan ja fiiliksistään voiton jälkeen.
Julkaistu: 10.11.2013
Onnea Molly voitosta! Uskoitko voittavasi?
– Kun esiinnyin ensimmäisessä Ääni ratkaisee -osiossa, olin todella hermostunut. Mietin vain, että kääntyykö joku tuomareista. En ole ikinä ollut niin hermostunut. Sitten olinkin jo Kehäkamppailussa ja semifinaalissa ja lopulta voitin kilpailun. En olisi ikinä uskonut voittavani. Tämä on ollut elämäni paras kokemus!
Miltä tuntui esiintyä finaalissa?
– Lauloin Taylor Swiftin We are never ever getting back together -biisin ja esiinnyin ensimmäistä kertaa tanssijoiden kanssa. Tanssijoiden kanssa esiintyessä piti miettiä enemmän sitä, missä kohtaa lavaa pitää milloinkin olla, että se toimii koreografian kanssa. Pohdin etukäteen, pystynkö tanssimaan ja laulamaan yhtä aikaa. Päätin vain tehdä parhaani ja ottaa sen kivana uutena kokemuksena. Finaalissa minulla oli oikeasti tosi hauskaa lavalla!  
Muuttiko Voice Kids sinua?
– Voice Kidsissä oli mahtavaa hengata ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita musiikista ja haluavat laulajiksi. Huomasin, että se yhdistää yllättävän paljon. Sain paljon hyviä ystäviä, ja meillä oli erityinen side. Opin myös arvostamaan elämän kivoja juttuja enemmän.  
Sait tietää voitosta jo kesällä. Oliko vaikeaa salailla sitä?
– Salailu oli vähän vaikeaa, mutta olin siinä yllättävän hyvä.  Lokakuussa lähdimme kuvaamaan musiikkivideota Kuala Lumpuriin. Minun piti sanoa kavereille, että nauhoitamme vasta Kehäkamppailua. Kaverini katsoivat innoissaan sarjaa ja ovat olleet tosi kannustavia.  
If I ever grow up -sinkkusi ilmestyi juuri. Teetkö itse biisejä?
– Hieman, mutta en ole vielä mikään laulaja-lauluntekijä. Minulla on usein biisi-ideoita, joita saatan soitella pianolla. En kuitenkaan saa tehtyä kappaletta loppuun, joten lopulta minulla ei ole yhtä kokonaista kappaletta vaan viisi erillistä pätkää. Studiossa oli mahtavaa työskennellä ihmisten kanssa, joille pystyi kertomaan ideoita ja he osasivat viedä ne loppuun.  
Mistä haaveilet nyt?
– Odotan tosi kovasti, että pääsen tekemään levyä. Eilen lueskelin vanhaa päiväkirjaa, joissa olin listannut unelmiani. Yksi niistä oli levyn tekeminen. On hurjaa, että olen nyt siinä tilanteessa. Haluan tehdä poppia, ehkä vähän souliakin. Kaikista suurin unelmani on esiintyä Madison Square Gardenissa New Yorkissa. Kaikki suuret artistit ovat esiintyneet siellä.

Kuka Molly?

  • Molly Rosenström on vuonna 1999 syntynyt suomenruotsalainen laulaja.
  • Hän osallistui Suomen Talent-kilpailuun vuonna 2011 ja tuli toiseksi.
  • Molly on käynyt Ruotsissa artistikoulujen järjestämillä leireillä ennen osallistumistaan tv-kilpailuihin.
  • Hän harrastaa pianonsoittoa ja tanssia.

Lue joulukuun Demi-lehdestä, miten Mollysta tuli huippuesiintyjä ja -laulaja.

Kommentoi »