Demi

Mmiisas kertoo: Näistä syistä kannattaa tulla Tubeconiin

Mmiisas kertoo: Näistä syistä kannattaa tulla Tubeconiin
Tubecon julkisti juuri osan tubetapahtuman huikeasta ohjelmasta. Haastattelimme Mmiisas-kanavan Miisaa, joka kertoo kolme syytä, miksi lippu kannattaa hankkia nyt.
Julkaistu: 10.6.2016

Miisa Rotola-Pukkila tekee YouTubeen videoita mmiisas-nimellä. Hänellä on lähes 260 000 tilaajaa.

 

1. Kaikki YouTuben ystävät ovat saman katon alla

"Tubeskene on Suomessa nyt parhaimmillaan. Kanavia on valtavasti ja videoita tehdään innolla. Muita tubettajia on kuitenkin hankala tavata, koska Suomi on niin pitkä maa. Tubecon tuo kaikki Tuben ystävät samaan paikkaan."

2. Tapaat lempitubettajasi

"Kun tekee videoita nettiin, fanit ovat ruudun takana eikä heitä juuri tapaa muualla.  Aion itse panostaa tänä vuonna miitteihin, ja suunnitelmissa on järjestää niitä neljä. Yksi miiteistäni on päälavalla. On ihana tavata seuraajia. Fanien ei tarvitse tuhlata rahojaan ostamalla minulle lahjoja: kivointa on päästä juttelemaan heidän kanssaan."

3. Tubecon on suurempi kuin koskaan

"Tubecon on Pohjoismaiden suurin tubetapahtuma ja tänä vuonna se on vieläpä kaksipäiväinen. On mahtavaa, kun tänä vuonna on enemmän aikaa kierrellä ympäriinsä ja nauttia tunnelmasta."

Mitä Tubeconissa tapahtuu?

Tänä vuonna Tubeconissa nähdään suureksi tubehitiksi noussut Hydraulic Press Channel –kanavan Lauri Vuohensilta, joka murskaa esineitä paikan päällä. Lisäksi perjantaina 12. elokuuta järjestetään Jättimiitti, jossa mukana ovat Mmisasin lisäksi muun muassa Pinkku Pinsku ja Mariieveronica.

Perjantai huipentuu Tubecon<3Music-musiikkispektaakkeliin, jolloin lavalle nousee levytyssopimuksen solminut Arttu Lindeman sekä muun muassa Hesaäijä, Sima ja Pihlaja.

Tubecon järjestetään 12.-13.8. Hartwall Arenalla Helsingissä. Demi on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista.

Rakastatko YouTubea ja tubettajia? Demin tekijät julkaisevat Tube-fanilehden 2. elokuuta! Lehdestä löydät tämän hetken kuumimmat kotimaiset ja ulkomaalaiset YouTube-tähdet, kiinnostavimmat videot, parhaat tubevinkit ja hauskimmat tehtävät. Nappaa omasi elokuussa lehtihyllystä!

Kommentoi »