Demi

Mitkä ovat pojalle herkkiä asioita?

Mitkä ovat pojalle herkkiä asioita?
Demin Elias listaa neljä asiaa, joista pojille ei kannata vitsailla.
Julkaistu: 10.7.2013

1. Koko

Miehekkyyteen liitetään pituus ja voimakkuus. Monet tytöt puhuvat siitä, että he eivät haluaisi seurustella itseään lyhyemmän kanssa. Eräs kaverini alkoi lukioikäisenä treenata älyttömästi, kun hän kyllästyi siihen, että hänelle muistuteltiin pienuudesta. Kaverit saavat kyllä vitsailla pojalle narukäsivarsista, mutta tytön suusta sen kuuleminen tuntuu pahalta. Kaverini kasvoi pituutta vielä armeijassakin, mutta lytätty itsetunto ei välttämättä kasva pituuden mukana.

2. Kaljuuntuminen

Kaljuuntuminen ajatellaan vanhempien miesten ongelmaksi, mutta oikeasti hiusraja voi alkaa vetäytyä jo ennen kuin täyttää 20. Vetäytyvä hiusraja voi olla todella paha kolaus itsetunnolle. Eräs tuttuni oli kuullut tyttöjen vitsailevan pälvikaljustaan, eikä hän sen jälkeen uskaltanut lähestyä tyttöjä pitkään aikaan.

3. Suloisuus

Sanat suloinen ja söpö eivät yleensä ole hyviä kehumissanoja pojille, varsinkaan muiden poikien kuullen. Nuoret miehet haluavat näyttää olevansa miehiä, mikä johtaa usein typerään hevosteluun. Ne pojat, jotka eivät lähde äijäilyyn mukaan, leimautuvat harmillisen helposti nössöiksi. Älä siis nimitä fiksua poikaa suloiseksi, ellet halua, että hänkin lähtee uhitteluun mukaan.

4. Seksi

Peniksen koosta, muodosta tai muista ominaisuuksista ei saa vitsailla, vaikka naurattaisi tai hermostuttaisi kuinka. Pojat eivät oikeasti vertaile vehkeitään saunassa tai mittaa niitä mittanauhalla, mutta erityisesti pojat, joilla ei ole juurikaan kokemusta seksistä, ovat epävarmoja vartaloistaan. Epäonnistuneet seksikokeilut eivät myöskään ole hyvä vitsailun aihe.

2 kommenttia