Demi

Miten teen helpon silmälasimeikin?

Miten teen helpon silmälasimeikin?
Demi neuvoo: Silmälasipäisen helppo meikki syntyy, kun muistat nämä kolme perusasiaa. Tiedoksi Ashley Bensonillekin, joka selvästi pohtii asiaa kuvassa (©All Over Press).
Julkaistu: 26.3.2014

1.  Satsaa kulmiin.

Siistityt ja luonnolliset kulmakarvat antavat kasvoille ilmettä. Värikkäät luomivärit jäävät helposti kehysten varjoon, mutta hohtava luomiväri alaluomella saa katseen erottumaan paremmin lasien takaa. Muuksi silmämeikiksi riittää ripsiväri ja yksinkertainen tumma rajaus. Ota mallia kehysten rakenteesta: mitä paksummat kehykset, sitä tuhdimmat rajaukset.

2.  Suurenna tai pienennä silmiä.

Miinuslaseissa silmät voivat näyttää pienemmiltä ja plussalaseissa suuremmilta. Jos haluat silmiesi näyttävän suuremmilta, vedä alaluomen ulkopuolelle aivan ripsien tyveen ohut rajaus tummalla meikkikynällä. Jos tahdot pienentää silmiäsi, tee yläluomelle rajaus valkoisella tai beigellä kajaalilla.

3. Leiki huulimeikillä.

Matta kirkkaanpunainen huulipuna imartelee kissamaisia retrokehyksiä. Jos sinulla ei ole mattaa punaa, tupsuta huulimeikin päälle väritöntä puuteria. Mustat kehykset saavat kontrastia räikeän pinkistä tai oranssista huuliväristä. Kokeile huulille myös poskipunaa! Nudet huulet sopivat yhteen ruskeansävyisten leveiden kehysten kanssa.

Kommentoi »