Demi

Miten saan rinnat näyttämään pienemmiltä?

Miten saan rinnat näyttämään pienemmiltä?
Rinnat voivat olla esimerkiksi ylipainon takia niin kookkaat, että ne alkavat tuntua raskailta ja häiritseviltä. Liikunnalla ja oikeanlaisilla vaatteilla voi kuitenkin helpottaa tilannetta.
Julkaistu: 7.7.2015

1. Paino vaikuttaa rintojen kokoon 

Rinnat muodostuvat rasvakudoksesta, ja vartalotyypistä riippuen ne suurenevat lihomisen myötä. Kun painosi putoaa normaaliksi, rasvakudosta häviää tasaisesti koko kehosta, mikä pienentää myös rintoja.

2. Aerobinen liikunta auttaa

Harrasta pitkäkestoista, aerobista liikuntaa usein ja syö terveellisesti. Terveelliset elämäntavat näkyvät vaikuttavat myös rintojen ulkonäköön.

3. Vahvat rintalihakset kannattelevat rintoja 

Rintalihaksia vahvistamalla saat rintoihisi ryhtiä. Erilaiset punnerrukset ovat hyviä liikkeitä, joilla saa rintoihin kiinteyttä.

4. Panosta rintaliiveihin

Hyvillä rintaliiveillä voi tehdä ihmeitä. Myös rinnat rinnat asettuvat aloilleen, kun ostat liivit, jotka antavat oikeanlaista tukea. Muista käyttää urheillessa kunnon urheilurintaliivejä.

5. Vaatteilla on helppo hämätä

Jos suuret rinnat tuntuvat häiritseviltä, voit myös vaikuttaa asiaan vaatevalinnoilla. Vältä esimerkiksi V-kauluksisia ja raidallisia paitoja, ne korostavat rintojen suuruutta entisestään.

Etkö saanut vastausta pulmaasi? Lue kaikki rinnoista Demin mahtavasta tietopaketista.

Asiantuntija: nuorisolääkäri ja seksuaalineuvoja Miila Halonen

Kommentoi »