Demi

Miten pukeutuisin Halloweenina? 5 helppoa ideaa

Miten pukeutuisin Halloweenina? 5 helppoa ideaa
Bileiden ei tarvitse kaatua siihen, ettet keksi hyvää naamiaisasua. Ota halloween haltuun jollakin näistä asuista!
Julkaistu: 25.10.2016

Desigualin muotinäytöksessä nähtiin tänä syksynä Snapchat-filtteristä inspiroitunut kuonomeikki.

Olisi kiva mennä kavereiden kanssa bileisiin tiimiasussa.

Asu: #emojisquad

Tarvitset naamariin keltaista, valkoista ja punaista tai vaaleansinistä pahvia, kuminauhaa, liimaa ja mustan tussin. Leikkaa pahvista kasvojasi suurempi ympyrä. Kopioi suosikkiemojisi ilme naamariin Tee reiät reunoille ja solmi kuminauha kiinni. Musta asu korostaa emojeita.

Haluan askarrella asun, joka naurattaa.

Asu: Snäppifiltterit

Herättäkää Snapchat-filtterit henkiin! Tarvitsette vain kasvovärejä ja meikkejä. Koirafiltteri syntyy, kun maalaat ruskealla ja mustalla kuonon ja kiepautat hiukset saparoille korviksi. Meikkaa kaverille peuramaski ja kiinnitä hänen tukkaansa pari oksaa sarviksi.

Asu: Ananas

Loihdi itsestäsi söpö ananas. Leikkaa vihreästä paksusta pahvista erikokoisia lehden mallisia suikaleita. Liimaa ne vessapaperirullaan pystysuunnassa tuuheaksi tupsuksi niin, että hylsy peittyy. Kiinnitä rulla kuumaliimalla hiuspantaan. Viimeistele keltaisella asulla. Katso tarkempi ohje esimerkiksi täällä.  

En fanita naamiaisia, joten asuni on oltava erityisen nokkela ja helppo.

Asu: Omat vaatteet

Kun keksit hauskan tarinan, voit esiintyä omana itsenäsi. Kerro, että olet tulevaisuuden sinä – valitsit asun, jonka aiot laittaa huomennakin. Tai sano esittäväsi omaa peilikuvaasi. Jos haluat panostaa hiukan, ota mukaan tyhjä taulunkehys ja sano, että olet muotokuva.  

Halloweenina kuuluu säikytellä. Haluan päälleni jotakin pelottavaa.

Asu: Verinen kostaja

Etsi kirppiskassista vanha mekko tai paita, jota et aio enää käyttää. Osta kaupasta tekoverta tai sekoita vaaleaa glukoosisiirappia ja punaista elintarvikeväriä, kunnes saat oikeansävyistä nestettä. Roiski tekoverta mekkoon ja tee viiruja kasvoihin. Lopputulos on takuulla karmaiseva!

Lue myös

Kommentoi »