Demi

Miten poika hullaantuu?

Miten poika hullaantuu?
Demi neuvoo: Mistä tunnistaa ihastuneen pojan? Demin poikaguru Elias Lahtinen kertoo, miten poika käyttäytyy, kun hänellä on mielessä joku erityinen.
Julkaistu: 30.6.2014

Andrew Garfield on onnessaan jo siitä, että hän saa kävellä käsikkäin tyttöystävä Emma Stonen kanssa.

1. Ihastus voi saada pojan sekaisin. Tytön kiva kommentti voi jättää hymyn korviin koko loppupäiväksi tai viestin merkkiäänen kuuleminen pysäyttää sydämen. Minun ja tyttöystäväni ensimmäisten treffien jälkeen minusta tuntui, että räjähdän ihastuksesta. Kotimatkalla autossa kuuntelin Mando Diaota aivan liian kovaa ja huusin laulujen sanoja.

2. Pojat kiinnostuvat saavuttamattomista tyypeistä. Yläasteella ja lukiossa moni poika haaveilee ylempien luokkien tytöistä. Ainakaan meistä kukaan ei silti tehnyt mitään, nautimme vain ihastuksen tunteesta. Omat mahdollisuudet eivät tuntuneet realistisilta. Pojat haltioituvat harvoin täysin, kuten One Directionin kovimmat fanit. En muista omasta kaveripiiristäni ketään, jolla olisi ollut kunnon julkkisihastus.

3. Pojat eivät puhu ihastuksista yhtä paljon kuin tytöt. Jotkut pojat kertovat kavereilleen kaiken, mutta moni ei sano mitään. Epävarma poika voi pelätä nolaavansa itsensä, jos ihastuksen kohde ei pidäkään hänestä. Joissain kaveriporukoissa ihastuksista puhumista pidetään nolona. Pojat suunnittelevat harvoin yhdessä, miten valloittaa tyyppi. Yleensä haluamme kuitenkin nähdä kaverin ihastuksen Facebook- tai Instagram-kuvia ja kuulla, mistä juttu on alkanut.

4. Haaveilu ei aina johda mihinkään. Tyttö voi luulla pojan merkitseviä katseita oudoksi tuijotukseksi tai ajatella, että katseet kohtaavat sattumalta. Samaan aikaan poika ehkä luulee, että meneillään on jotain suurta. Harva meistä uskaltaa heti paljastaa tunteensa, vaikka olisi aivan lääpällään. Tytön kannattaa olla aktiivinen, jos hän toivoo, että suhde kehittyy silmäpeliä pidemmälle. Rohkeankin oloinen poika voi mennä ihastuksen edessä lukkoon.

5. Ihastuneena on hankala keskittyä. Kerran myöhästyin töistä, kun uppouduin haaveisiini niin, että ajoin vahingossa montakilometriä väärään suuntaan kohti ihastukseni kotia. Kun miettii koko ajan, miten saisi kiinnitettyä tytön huomion, koulutyöt voivat jäädä tekemättä ja yöunet lyhyiksi. Poika haaveilee usein arkisista pienistä jutuista, kuten sylikkäin istumisesta ja leffan katsomisesta sohvalla.

Lue lisää Eliaksen vinkkejä:

Kommentoi »