Demi

Miten herätän pojan huomion?

Miten herätän pojan huomion?
Demi neuvoo: Mikä tytössä herättää pojan kiinnostuksen? Demin Elias kertoo viisi vinkkiä, joilla erotut eduksesi pojan silmissä.
Julkaistu: 14.4.2014
1. Pojat ihastuvat tytöissä usein silmiin ja hymyyn. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pojat kiinnittäisivät huomiota vain ulkonäköön, vaan iloisuus viehättää poikia. Hyvä asenne on minulle yksi tärkeimmistä asioista, joihin kiinnitän huomiota tytöissä. Tekopirteä ei tarvitse olla. Jos tyttö suhtautuu kaikkeen uuteen kielteisesti, tulee helposti mieleen, ettei tytön kanssa varmaan olisi kovin mukavaa viettää aikaa.
2. Ole oma itsesi. Joskus tuntuu, että kaikki tytöt haluavat näyttää samalta ja pitää samoista asioista. Älä muuta omaa persoonaasi vain sopiaksesi muiden joukkoon, sillä useimpia poikia ei haittaa yhtään, vaikket pitäisi muotiblogeista tai bilettämisestä. Oudot piirteesi voivat olla pojasta kaikkein viehättävintä sinussa. Hassu nauru, taito muistaa Disney-leffojen repliikit ulkoa tai vaikka tapa syödä leivästä ensin reunat ovat hauskoja pieniä asioita, jotka jäävät mieleen.
3. Lähesty poikaa, kun hän on yksin. Isossa porukassa pojat usein vitsailevat vähän kaikesta eivätkä aina uskalla vastata sinulle tosissaan. Ryhmäpaine ja kavereiden kiusoittelu voivat saada pojan käyttäytymään eri tavalla kuin ollessanne kahden kesken. Poika voi suhtautua sinuun aivan eri tavalla, kun hänen ei tarvitse miettiä, mitä kaverit ajattelevat hänen reaktiostaan.
4. Pyydä tai anna apua. Ennen kuin tunsin tyttöystävääni hyvin, hän pyysi apua kaverinsa syntymäpäiväyllätyksen valmistelemiseen. Tunsin, että tyttö tarvitsee minua. Yhteinen projekti jää pojan mieleen ja tekee teistä heti läheisempiä. Sama toimii toisinkin päin. Voit kysyä pojalta, tarvitseeko hän apua esimerkiksi jonkin koulutyön kanssa.
5. Tehkää asioita yhdessä. Tekeminen on pojille usein helpompaa kuin puhuminen. Pyydä ihastustasi esimerkiksi pulkkamäkeen kanssasi.  Jos et uskalla lähteä pojan kanssa kaksin harrastamaan, haastakaa kavereidesi kanssa ihastuksesi ja hänen kaverinsa vaikka keilauskilpailuun tai hankipalloturnaukseen. Pojat pelkäävät usein, että he eivät tiedä, mistä tytöille voisi puhua. Yhteinen tekeminen antaa paljon puheenaiheita sekä ennen että jälkeen tapaamisen.
Kommentoi »