Demi

Mitä tehdä pääsiäisenä?

Mitä tehdä pääsiäisenä?
Top 4: Tekemistä pääsiäiseksi. Neljänä vapaapäivänä voi vaikka tuijotella leffoja, ihastella eläimiä Instagramissa ja leipoa.
Kuvat
Julkaistu: 17.4.2014

Potter-perjantai

Katso illalla Harry Potter ja Azkabanin vanki -elokuva ja yritä bongata nämä mokat: Alussa Harry paisuttaa vahingossa tätinsä. Huomaatko ohuet vaijerit, jotka nostavat tädin ilmaan? Ronin pisamien ja Harryn arven paikat vaihtelevat leffan aikana, sillä ne on meikattu. Ja kun Hermione ja Harry saavat kyytiä Tällipajulta, he putoavat patjalla pehmustetulle ruohotilkulle.

Harry Potter -elokuvia esitetään Subilla 18.–21. huhtikuuta ja 28. huhtikuuta 2014.

Perhoslauantai

Jos et jaksa lähteä ulos bongaamaan kevään ensimmäisiä perhosia, askartele niitä huoneeseesi. Kaiva esiin lehtiä ja värikkäitä papereita ja piirrä niille viiden noin 15 senttiä leveän perhosen ääriviivat. Leikkaa irti. Tee kartongista viisi samankokoista perhosta. Leikkaa siimasta metrin pituinen pätkä ja liimaa siihen vastakkain paperi- ja kartonkiperhosia. Taita lopuksi perhosia hieman keskeltä ja ripusta siima verhotankoon.

Söpöilysunnuntai

Tutustu ihaniin Instagram-eläimiin. @Jermzlee postaa kuvia ilmeikkäästä Norm-mopsistaan. @Bunnymama esittelee nykyaikaisia pääsiäispupuja. @millathecat taas on persoonallisen näköinen kissa. Jos innostuit, voit perustaa omalle lemmikillesi Instagram-profiilin.

Muffinimaanantai

Lähde kaverin tai kullan kanssa kevätretkelle. Pakkaa mukaan itse tehtyjä muffineja ja lämmintä juomaa. Suunnitelkaa syödessä kesää - siihen on enää muutama hassu viikko!

Kommentoi »